Tehno
FUNKCIONALNOST

Viber uvodi nove grupne videopozive
Objavljeno 22. svibnja, 2020.
Viber, jedna od vodećih svjetskih aplikacija za sigurnu i besplatnu komunikaciju, najavio je skorašnje predstavljanje nove funkcionalnosti – grupnih videopoziva za do 20 osoba s neograničenim trajanjem. Potaknuti velikim uspjehom grupnih glasovnih poziva, u Viberu su app odlučili dodatno obogatiti grupnim videopozivima, idealnim rješenjem za sve veću potrebu za videopozivima koji zamjenjuju sastanke uživo, bilo s obitelji i prijateljima ili poslovnim kolegama.

Zbog pridržavanja socijalne distance i postupnog privikavanja na nove obrasce ponašanja, ljudi traže i nove načine grupnog okupljanja. Majstori chefovi koji drže tečajeve kuhanja, instruktori joge koji polaznike uče pravilnom disanju, svi koji imaju potrebu istovremeno vizualno komunicirati s više osoba trebaju i platformu za to. S Viberovim grupnim videopozivima sve su te aktivnosti izvedive preko samog appa, uz mogućnosti poput dijeljenja ekrana i videoemitiranja za mobilne i desktop uređaje. Grupni videopozivi savršen su dodatak ostalim Viberovim funkcionalnostima uključujući grupne chatove do 250 osoba i grupne glasovne pozive do 20 osoba.

Pokretanje grupnog videopoziva radi se klikom na novi videogumb na vrhu ekrana ili jednostavno dodajte još osoba u već pokrenuti videopoziv. Uživajte u razgovoru s obitelji i prijateljima koje možda nemate priliku vidjeti uživo.

Grupni videopozivi pravo su rješenje i za obraćanje grupi sudionika i za njihovu međusobnu komunikaciju. Korisnici također mogu izabrati jednog sudionika i njegov ili njezin video prikvačiti na svoj ekran tijekom poziva. Video će biti prikvačen samo za njih. Korisnici tijekom poziva mogu isključiti svoj mikrofon ili kameru, kao i vidjeti jesu li to učinili i drugi sudionici. M.R.
Pokretanje grupnog videopoziva radi se klikom na novi videogumb na vrhu ekrana
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

HUAWEI PREDSTAVIO NAJNOVIJU SERIJU

FreeClip slušalice za novo iskustvo slušanja

Najčitanije iz rubrike