Osijek
PROSLAVA DANA GČ “JUG 2”

Proslava dopuštena, ali u manjem obujmu
Objavljeno 20. svibnja, 2020.
Da nije bilo koronavirusa, već sljedećeg vikenda na Jugu 2 bilo bi vrlo živo, i to zbog tradicionalne proslave Dana te gradske četvrti. Međutim, pandemija ipak neće dopustiti velik dio predviđenih aktivnosti. Kako doznajemo iz GČ “Jug 2”, nije moguće organizirati svečanu sjednicu, baš kao ni tradicionalni sajam udruga koji iz godine u godinu okuplja velik broj stanovnika te četvrti.

- Od gradskog Stožera civilne zaštite dobili smo obavijest da je ipak dopušteno održavanje crkvenih godova i proslava dana gradskih četvrti, no ne u punom obujmu. Naime, bit će dopušten lunapark, šator, tamburaši, predviđena sportska natjecanja i polaganje vijenaca - kaže Igor Pandžić, predsjednik GČ “Jug 2”, i to uza sve propisane mjere Stožera civilne zaštite.

I ne samo to, već je odgođena i predviđena humanitarna akcija “Krug za Jug”, koja je, podsjetimo, prvi put trebala biti organizirana, i to 29. svibnja, odnosno u sklopu proslave. Ta će se akcija pomaknuti na prvi slobodan datum, odnosno čim bude dopušteno okupljanje većeg broja ljudi nego što je sad. M. Mihelić
Možda ste propustili...

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

FAKULTET PRIMIJENJENE MATEMATIKE

Diploma koja jamči brz nalazak posla

Najčitanije iz rubrike