Mozaik
NAJPRODAVANIJI ALBUMI U HRVATSKOJ OVOG TJEDNA

Mia druga, odmah iza Miše Kovača
Objavljeno 15. svibnja, 2020.
Goran Karan s albumom "Jedna noć u Zagrebu" ostvario je najviši ulaz na domaću top-listu prodaje. Riječ je o dvostrukom kompilacijskom live albumu koji je snimljen tijekom njegova koncerta u Lisinskom. Album se sastoji od dva CD-a sa po 12 pjesama, a osmišljen je kao pregled dosadašnje Karanove karijere. Tako možete poslušati pjesme "Prozor kraj đardina", "Lipa si lipa", "Moja košulja", "Ostani", ali i pjesme iz mjuzikla "Naša bila štorija", koji Goran autorski potpisuje s Nenadom Ninčevićem. Osim Karana, na albumu su se našli njegovi poznati gosti i prijatelji Severina, Petar Grašo, Nikša Bratoš i članice grupe Providenca, koji su oplemenili njegov nastup u Lisinskom, a time i ovaj album.

- Drago mi je i zahvalan sam što je publika prepoznala koncertni album Jedna noć u Zagrebu. Osobito je to značajno u ovo vrijeme u kojemu imamo samo za one stvari u životu koje stvarno trebamo i volimo. Dragi ljudi, živjela nam ljubav! - kaže Karan.

Najprodavanije domaće izdanje tjedna ovaj put pripalo je albumu "Antologija Miše Kovača", na drugom se mjestu našla Mia Dimšić i njezin nedavni album "Sretan put", a na trećem je mjestu "Diskobiografija Josipe Lisac". Sva tri albuma donosi Croatia Records.

Na vrh top-ljestvice stranih izdanja dospjelo je izdanje pod nazivom "Nigeria" Granta Greena. Na broju dva je Hank Mobley i njegov album "Poppin‘", a na trećem se mjestu našao Stanley Turrentine uz album "Comin‘ Your Way". T.K.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana