Tehno
SURECOLOR T2100

Epson najavio najmanji pisač velikog formata
Objavljeno 15. svibnja, 2020.
Epson je najavio svoj cjenovno najpristupačniji, najmanji prijenosni pisač velikog formata iz asortimana specijaliziranih pisača T-series. Novi SureColor T2100 veličine 24 inča osmišljen je kako bi udovoljio potrebama profesionalaca poput arhitekata, inženjera, učitelja i dizajnera. Njegov robustan dizajn i lagana težina čine ga idealnim za rad od kuće, male radionice, učionice i udaljene lokacije poput gradilišta. Ovaj bežični pisač može stajati na radnom stolu ili na vlastitom postolju, a njegov pametan dizajn koji štedi prostor i omogućuje slaganje prema potrebi znači da ga se lako može spremiti kad nije u uporabi.


Novi pisač veličine 24 inča udovoljava potrebama širokog spektra profesionalnih dokumenata poput plakata, prezentacija, CAD dizajna, te arhitektonskim i inženjerskim nacrtima. Pigmentne tinte Epson UltraChrome XD2 osiguravaju trajne arhivske ispise s jarkim bojama i jasnim crtama na praktički bilo kakvoj vrsti papira u unutarnjem i vanjskom okruženju.


Marko Đurić, Epson Account Manager za komercijalne i industrijske proizvode, rekao je: "Model SureColor T2100 idealan je za profesionalce, poduzetnike i startup poduzeća koji žele stvarati točne i živopisne ispise bežično s računala, tableta i pametnih telefona. Njegova pokretnost čini ga savršenim za maloprodaju, obrazovne institucije, inženjere, dizajnere i arhitekte. Ako tražite pouzdanog pisača koji se lako koristi, a štedi na troškovima ispisa, našli ste ga."


Ovaj novi pisač nudi velike brzine ispisa. Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde s puno detalja i pouzdanošću na komercijalnoj razini. Sadrži ugrađenu bežičnu i Wi-Fi Direct povezivost, s kojom arhitekti i dizajneri s velikom lakoćom mogu ispisivati izravno s tableta i pametnih telefona ili koristiti novi LCD ekran na dodir. M.R.
Stvara točne i precizne ispise veličine A1 u 43 sekunde s puno detalja
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike