TvObzor
FEELGOOD SERIJE NA PICKBOX NOW KOJE ĆE VAS ORASPOLOŽITI

Poirot, Povratak u život i Uhvatite maloga
Objavljeno 30. travnja, 2020.
Pickbox NOW ima hrpu raznih serija i filmova američke i europske produkcije, a za vas smo odabrali nekoliko feelgood serija koje će vas oraspoložiti

Dolazi proljeće, a mi moramo spašavati svijet s kauča. Uronite u feelgood serije i zabavite se uz Knjaza i Poirota te britanske i američke komedije. Vrijedi podsjetiti kako je Pickbox NOW besplatan i neograničen za cijelu regiju. Pickbox NOW videoteka dostupna je i u sklopu MAXtv-a, Android TV-a, mobilne aplikacije Pickbox NOW i www.pickbox.tv.

Fiktivni belgijski detektiv Poirot jedan je od najpoznatijih detektiva na svijetu, a nevjerojatna je činjenica da se pojavljuje u 33 romana i više od 50 kratkih priča popularne spisateljice Agathe Christie. U kultnoj seriji Poirota glumi genijalni glumac David Suchet, za kojega se može reći da je definirao stil detektiva. Svih 13 sezona britanske detektivske serije Poirot (Agatha Christie’s Poirot) dostupno je na Pickbox NOW.

“Povratak u život” (Back to Life) nova je britanska komedija koja tematizira izlazak iz zatvora i pokušaj novog početka. Temelji se na neobičnoj premisi za komediju, takav tip serije lako bi mogao biti drama. Scenarij za ovu duhovitu, inteligentnu, zabavnu i pomalo crnu humorističnu seriju napisala je briljantna Daisy Haggard (Episodes, Uncle) u suradnji s nagrađivanom spisateljicom Laurom Solon. Daisy Haggard tumači i glavnu ulogu, Miri. Premisa mračne i zabavne komedije “Uhvatite maloga” (Get Shorty) vrlo je zanimljiva - plaćeni ubojica iz Nevade pokušava postati slavni filmski producent u Hollywoodu kako bi ostavio kriminal iza sebe i uspio ponovo zadobiti povjerenje svoje obitelji. U glavnim su ulogama Ray Romano i Chris O’Dowd, a kritičari kažu kako je ovo jedna od serija koja se mora pogledati.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike