Dome slatki dome
PRIGODNO UKRAŠAVANJE

Pisanice i cvijeće - dobrodošlica proljeću
Objavljeno 9. travnja, 2020.
Svijetle, pastelne boje, propupalo cvijeće, pisanice, zečići i drugi proljetni ukrasi savršeni su za dekoraciju doma za Uskrs

Kako bismo pozdravili dolazak Uskrsa i proljeća, uređujemo svoje domove. Pisanice, zečići, pilići, gnijezda i ukrasna drvca samo su neki od ukrasa s pomoću kojih proljetnu čaroliju i čaroliju Uskrsa pokušavamo unijeti i u svoje domove.

Uskrsnoj trpezi raduju se svi. Blagdan je prava prilika da se provede dan u obiteljskom okruženju. Svijetle, pastelne boje, propupalo cvijeće i drugi proljetni ukrasi savršeni su za dekoraciju doma za Uskrs. Ako nas vrijeme posluži, postavite stol vani. Djeca se mogu igrati, a vi uživati u proljetnom suncu.

Napunite kuću cvijećem, unesite radost u svoj dom. Napunite košaricu cvijećem, čokoladicama i šarenim pisanicama. Dekoracija za Uskrs posebno će biti upečatljiva ako je obojite jakim bojama i neobičnim detaljima. Pustite svjetlost u svoj dom, izgledat će mnogo privlačnije. Uz malo mašte možete izraditi niz zabavnih uskrsnih ideja uključujući centar stola i prigodne bukete.

Zalijepite, bojite, crtajte svoje uskrsne košarice. Zatim ih napunite uskrsnom travom i dodajte dekorativna jaja.

Jednostavano uskrsno drvce je odlična ideja. Da biste napravili ovu dekoraciju, skupite grančice i obojite ih. Nakon sušenja, postavite grančice u posudu s pijeskom. Dodajte kamenje, staklene kamenčiće i pisanice.

Poželite dobrodošlicu proljeću i Uskrsu dekoracijom ulaznih vrata. Uskrsni vijenac lako možete izraditi sami. Proslavite Uskrs dekorirajući sredinu stola. Jednostavno kupite gnijezdo ili ga napravite sami i napunite uskrsnim jajima.

Zbog svog lijepog i nježnog izgleda maćuhice mogu biti i savršen ukras za uskrsne dekoracije. Možete ih, primjerice, zajedno s komadićem zemlje staviti u ljusku jajeta te ćete dobiti sitne dekoracije za uskrsni stol ili neko drugo mjesto u domu.

Jasminka Knežević
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike