Regija
I KUPCI I PRODAVAČI JEDVA SU DOČEKALI

Ponovo otvorena belišćanska tržnica
Objavljeno 8. travnja, 2020.

BELIŠĆE - Dugi redovi građana koji su danas uz propisani razmak strpljivo čekali na ulazak u belišćanski Tržni centar najbolja su potvrda koliko im je dobrodošlo bilo konačno otvaranje "gradskog trbuha", a velika ponuda domaćih proizvoda koju su prodavači dopremili na štandove znak da je otvorenje došlo pet minuta do dvanaest kako bi prije predstojećih uskršnjih blagdana prodali robu koji su proizveli u OPG-ima ne samo Grada Belišća, nego i cijele Valpovštine.

 

Belišćanska tržnica se naime, može pohvaliti da je među prvima u Hrvatskoj uspjela sukladno naputcima Nacionalnog Stožera civilne zaštite pripremiti sve potrebne preduvjete za sigurni prihvat prodavača i kupaca. Da je sve odrađeno prema pravilima, uvjerili su se i epidemiolog i u sanitarni inspektor koji su u utorak prije otvaranja obišli prodajne prostore tržnice, potvrdila nam je Marina Novoselnik, direktorica belišćanske tvrtke Kombel d.o.o. koja gospodari tržnicom.

 

"Prije otvaranja obavijestili smo i pozvali određeni broj prodavača na tržnicu, zbog toga što u tržnici više ne može biti onoliki broj prodavača, niti kupaca, kako je to dosada bio slučaj. Za svaki novi pijačni dan pozivat ćemo i nove prodavače kako bismo dali priliku što većem broju naših OPG-ovaca da ovdje prodaju svoje proizvode", poručila je Novoselnik o novim pravilima na tržnici gdje su obavezu dezinfekcije dužni poštovati i kupci i prodavači.
L.ANIČIĆ

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike