Sport
ČUDNA VREMENA

Kristalne globuse je Federici Brignone uručio njezin poštar
Objavljeno 7. travnja, 2020.
Ovo su zaista luda i čudna vremena u kojima se događaju vrlo zanimljive stvari. Tako je talijanska skijašica Federica Brignone u ponedjeljak dobila pošiljku koju je s nestrpljenjem iščekivala, a u kojoj su bili Veliki kristalni globus i dva Mala globusa. Brignone je u ovoj skijaškoj sezoni osvojila Veliki kristalni globus za ukupnu pobjedu nakon što su posljednje tri utrke u Svjetskom kupu otkazane zbog pandemije koronavirusa, a osvojila je i dva Mala kristalna globusa za pobjedu u veleslalomu i alpskoj kombinaciji.

Trofeji su dostavljeni u kuću njezinih roditelja jer Brignone živi visoko na planini u regiji Valle d‘Aosta gdje poštari ne zalaze.

- Brat mi je poslao fotografiju s trofejima i pitao - Jesu li tvoji? Jesi li ih naručila? Kad sam ih otvorila, vrisnula sam - kazala je Brignone agenciji AP.

Talijanka je dodala kako jedva čeka dan kada će proslaviti sa svojim trenerima i navijačima te čuti talijansku himnu u svom rodnom selu. I tako je Federici globuse uručio nitko drugi nego - poštar. I. Li./H
Najčitanije iz rubrike