Mozaik
LIJEČI SE OD KOMPLIKACIJA NASTALIH ZBOG KORONAVIRUSA

Marianne Faithfull završila u bolnici
Objavljeno 6. travnja, 2020.
Britanska pjevačica, kantautorica i glumica Marianne Faithfull (73) prošli je tjedan prevezena u londonsku bolnicu gdje se liječi od komplikacija nastalih zbog koronavirusa. Njezin je menadžer kazao da je pjevačica “stabilno" i da "reagira na terapiju". Najprije se samoizolirala, jer je osjetila simptome prehlade, a zatim se prošli ponedjeljak prijavila u bolnicu, gdje je njezin test na koronavirus bio pozitivan. Potom joj se kao posljedica koronavirusa razvila upala pluća.

- U životu je izdržala i preživjela mnogo toga, pa bi bilo tragično da je dokrajči virus - rekla je njezina prijateljica Penny Arcade, dodavši kako je s Marianne razgovarala telefonom prošli tjedan dok je bila u izolaciji, no čini se da ju je koronavirusom zarazio netko od osoba koje se o njoj brinu i povremeno joj dolaze kući, ili netko drugi. I bivši suprug Marianne Faithfull John Dunbar potvrdio je da je pjevačica zasad dobro, no da teško govori i ne smije primati posjete.

Faithfull je u prošlosti patila od brojnih zdravstvenih tegoba. Ranih sedamdesetih, dok je bila beskućnica u Londonu, patila je od anoreksije. U jednom je razdoblju bila ovisna o heroinu. Godine 2006. dijagnosticiran joj je rak dojke, nakon čega je podvrgnuta uspješnoj operaciji. Godine 2007. objavila je da ima hepatitis C, koji joj je dijagnosticiran prije 12 godina. Boluje i od artritisa, a nakon ozljede kuka i operacije razvila joj se infekcija zbog koje je 2015. otkazala turneju. H
Možda ste propustili...

NEMA VIŠE “DŽABE”

Pet eura za ulazak u Veneciju

NA STAGE LEGENDARNOG DINGWALLSA POPET ĆE SE 28. TRAVNJA

Bare & Majke spremaju se osvojiti London

Najčitanije iz rubrike