Sport
KYLE WALKER TEŠKO PODNOSI KARANTENU

Pozvao prostitutke, pa se ispričava javnosti
Objavljeno 6. travnja, 2020.
Nije lako biti u samoizolaciji, pa ljudi na različite načine smišljaju kako se zabaviti i "ubiti" vrijeme u četiri zida. Zabaviti se htio i nogometaš Manchester Cityja te engleski reprezentativac Kyle Walker, ali nije ispalo dobro jer je u javnost isplivala vijest da je prekršio mjere boravka u kućnoj karanteni.

On i prijatelj prošloga su tjedna pozvali dvije prostitutke u nogometašev stan u Cheshireu, iako je ranije tog dana baš on zatražio od 1,5 milijuna svojih pratitelja na Twitteru da poštuju pravila i upute nadležnih institucija.

- Molim vas, ostanite kod kuće, čuvajte jedni druge u ova teška vremena. Provjeravajte kako su vaši voljeni, ali ih ne posjećujte - zavapio je u tvitu Walker i onda pozvao prostitutke.

Izvjesna Louise McNamara družila se Walkerom i za to dobila dvije tisuće funti.

- Dok poziva strance u svoju kuću zbog seksa, drugim ljudima drži predavanja o tome da trebaju ostati kući. Licemjer je koji ugrožava ljude - bila je oštra McNamara u razgovoru za The Sun.

Walker se ispričao engleskoj javnosti zbog svoje nepromišljenosti riječima:

"Trebao bih biti uzor, ali sam uprskao. Ispričavam se javnosti, ali i svojoj obitelji, prijateljima, klubu i navijačima što sam ih iznevjerio. Moji postupci su suprotnost od onoga što bih trebao raditi tijekom karantene!" Eto, došlo vrijeme da se nogometaši ne mogu družiti sa starletama i prostitutkama. Inače, igrač Cityja poznat je po nestašlucima izvan travnjaka, a tabloidi su ga razvlačili i nakon što se saznalo da je najboljoj prijateljici svoje supruge napravio dijete. I. Li.
Možda ste propustili...

ČETVRTFINALE KUPA HRVATSKE ZA RUKOMETAŠE

Sesvete ovoga puta mirno kroz Zrinjevac

Najčitanije iz rubrike