Regija
UDRUGA “SAMO POZITIVNO”

Psihopotpora za sve Slavonce
Objavljeno 6. travnja, 2020.
VINKOVCI

Otkako je nastala pandemija koronavirusa, sve je više online sadržaja preko društvenih mreža. Tako je i Mara Majstorović, NLP coach i POY praktičar, direktorica Lotusmedije, predsjednica udruge “Samo Pozitivno”, pokrenula grupu “Terapeutska i psihološka podrška Slavoniji u vrijeme koronavirusa.

U toj novoosnovanoj grupi okupio se velik broj stručnjaka psihoterapeuta, psihologa, NLP coacha, pedagoga, socijalnih radnika, poslovnih savjetnika i učitelja te terapeuta glazbom, pisanjem, igrom, aroma-terapijom i drugim metodama kojima se postiže uspjeh u očuvanju mentalnog zdravlja.

U grupi su svi dobrodošli, pod uvjetom da svojim objavama i znanjem pomažu i potiču druge na rješenja i mogućnosti.

“Ako trebate podršku, želite li s nekim porazgovarati, suočiti se s nejasnoćama ili podijeliti svoja iskustva, tu smo zbog vas bilo telefonski bilo u grupi ili online, budimo jedni drugima na usluzi i podijelimo znanje i otkrijmo moć zajedništva, koju kao lekciju primamo s ovim koronavirusom. Svi možemo pridonijeti da se što prije vratimo u normalu”, stoji u Facebook objavi grupe.

Grupa svakodnevno pomaže korisnim objavama, savjetima, a stoji na raspolaganju i telefonski i online kako bi ljudima dala podršku i naučila ih kako se nositi s ovako izazovnim i nepoznatim situacijama poput koronavirusa. Udruga “Samo pozitivno” iz Vinkovaca je udruga za promicanje pozitivnih životnih vrijednosti, velika pobornica pozitivnog stava, pravih životnih vrijednosti, suradnje i modeliranja uspjeha. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike