Osijek
IDEJA IZ OBRTA OSJEČANKE MIJE VAREŠANOVIĆ NEMET

Otvorila Zekin ured za svu djecu na svijetu
Objavljeno 4. travnja, 2020.
Osječka poduzetnica Mia Varešanović Nemet dosjetila se kako spojiti ugodno s korisnim, odnosno očuvati rad svoga obrta u vrijeme epidemije, a istovremeno razveseliti brojnu djecu ne samo iz Osijeka, nego i djecu cijeloga svijeta. Jednostavno - otvaranjem Zekina ureda.

- Inače sudjelujem sa svojim Dalal maskotama na dječjim rođendanima, a među brojnim je maskotama je i Zeko. Osmislila sam u svome plesnom studiju Zekin ured odakle se mogu čuti s djecom - pojašnjava Mia.

Naime, na FB-profilu Dalal Maskote Osijek, odnosno njezinom, potrebno je dogovoriti termin za 15-minutni razgovor. Djeca sa Zekom razgovaraju o uskrsnim običajima i kako provode vrijeme kod kuće. Iako Zekin ured počinje raditi u ovu subotu, Mia kaže kako već sada ima dogovoren poziv u Strizivojnu, a odmah nakon njega poziv za Nürnberg, Zagreb, Osijek te druga mjesta.

- Cijena za 15-minutni poziv iz Zekinog ureda iznosi 89 kuna. Nadam se da ću u ovo vrijeme bar malo razveseliti djecu, iako ne uživo kao što su naučili, nego online. Zekin ured može se rezervirati na telefon broj 099 575 9585 - poručuje Mia. Također, kod Mije je moguće dogovoriti personalizirane čestitke za dječje rođendane. Naime, znajući da su sad razdvojeni od svojih baka i djedova, Mia je osmislila za njih čestitanje uz maskote iz crtića, putem poziva ili videoporuke.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

Najčitanije iz rubrike