Regija
OSNOVNA ŠKOLA DORE PEJAČEVIĆ NAŠICE

Uglazbili poruke mira i poslali ih u svijet
Objavljeno 2. travnja, 2020.
NAŠICE - Pjevački zbor OŠ Dore Pejačević Našice tijekom ove školske godine sudjelovao je u projektu World Peace Song Project 2019-20., čiji su inicijatori World Museum i Womenofthe World.

Cilj ovoga projekta bio je uključiti što veći broj učenika iz cijeloga svijeta u zajedničku izvedbu "Pjesme mira". Učenici pjevačkog zbora, uz pomoć voditeljice zbora Mirjane Šutalo Vulić i učiteljice engleskog jezika Alenke Taslak, napisali su, uglazbili i preveli na engleski jezik svoje poruke mira. Slijedilo je uvježbavanje izvedbe pjesme, snimanje i slanje videa koordinatorici projekta, profesorici Lorraine Leo iz Bostona. Video je zatim proslijeđen voditeljima projekta u Japan koji su ga uvrstili na projektnu kartu svijeta. Voditelji projekta jako su zadovoljni pjesmom i videom te su najavili da će se uživo javiti putem interneta i čestitati učenicima čim se vrate u školu.

Učenici i učiteljice jako su ponosni što je pjevački zbor OŠ Dore Pejačević Našice prvi sudionik World Peace Song Project-a iz Hrvatske. M.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike