Tehno
NAGRAĐIVANI UREĐAJ ZA TISAK NA VALJKE

Canon objavljuje da je 3M certificirao Colorado 1650 i tintu UVgel 460
Objavljeno 3. travnja, 2020.
Tiskarski stroj Colorado 1650 nagrađivani je uređaj za tisak na valjke, koji ima svestran i robustan komplet tinti i završnu obradu FLXfinish – nov pristup LED zaštiti, koji omogućuje da korisnik bira između mat i sjajne završne obrade za svaki pojedinačni otisak. To znači da korisnici mogu postići estetski drukčiju završnu obradu bez potrebe za mijenjanjem tinte ili medija.


Colorado 1650, koji je predstavljen na sajmu FESPA 2019 u Münchenu, odmah je postao tržišni hit i kupci su prepoznali da ga mogu koristiti za najrazličitije primjene u zatvorenom i na otvorenim prostorima. Canon je blisko surađivao s tvrtkom 3M na osiguravanju kvalitete i performansi otisaka tintom UVgel u širokoj lepezi medija koje nudi 3M.


"Kad smo počeli razvijati svoju revolucionarnu tehnologiju UVgel, namjera nam je bila spojiti sve prednosti postojećih tintnih tehnologija u jedno rješenje i ponuditi kupcima mogućnost rada s najširom ponudom medija", rekao je Dirk Brouns, potpredsjednik grafike velikog formata u odjelu Canon Production Printing.


"Naša rastuća baza korisnika brzo prihvaća UVgel kao tehnologiju izbora, jednako za medije koji se danas masovno koriste kao i za nove kategorije koje će biti popularne u budućnosti, poput medija za tisak bez PVC-a." M.R.
Možda ste propustili...