TvObzor
NOVA TV I DOMA TV U TRAVNJU DONOSE UZBUDLJIV FILMSKI PROGRAM

Epske akcije, romantične komedije i napeti psihološki trileri
Objavljeno 3. travnja, 2020.
Psihološki triler ‘Šesto čulo’, hit-komedija ‘Mamurluk 2’, epski akcijski triler ‘Dunkirk’ te serijal filmova o Jamesu Bondu s Danielom Craigom, samo su neki od naslova koji će gledateljima osigurati nezaboravno televizijsko iskustvo

Nova TV i Doma TV gledateljima u travnju donose pregršt uzbudljivih filmskih naslova za sve generacije. Filmski program u travnju žanrovski je ispunjen, a epske akcije, romantične komedije i napeti psihološki trileri upotpunit će boravak kod kuće te gledateljima svakodnevno u domove unijeti dašak zabave.



Najpoznatiji tajni agent

Za sve ljubitelje akcije i serijala o najpoznatijem tajnom agentu Nova TV emitirat će nastavke filmova o Jamesu Bondu koji će ih prikovati za ekran. Daniel Craig u ulozi neodoljivog agenta oduševit će gledatelje u nastavku "Casino Royale", kao novi agent u timu MI 6. Nakon što je stekao status 00 agenta i dobio dozvolu za ubojstvo, kreće u svoju prvu misiju na Bahame gdje se u kockarskoj igri mora suprotstaviti opasnom preprodavaču oružja Leju Chiffreu. U nastavku "Zrno utjehe", James Bond pita se ima li utjehe u osveti, dok on i M istražuju sumnjivu međunarodnu mrežu moći i korupcije koja ilegalno zarađuje milijarde. U nastavku "Skyfall" Bondova odanost prema M je na kušnji kada se njezina prošlost vrati i počne je progoniti. Dok se MI 6 brani od napada, agent 007 mora locirati i uništiti izvor prijetnje, bez obzira na to koliko je osobna cijena koju mora platiti. Nastavak "Spectre" donosi tajanstvenu poruku iz prošlosti koja šalje tajnog agenta Bonda na misiju u Meksiko i Rim, gdje upoznaje Luciu, lijepu i zabranjenu udovicu zloglasnog zločinca koju utjelovljuje Monica Bellucci.


Akcije neće nedostajati ni u fulmu "Black Panther" Marvel Studija koji prati T"Challu koji se nakon smrti oca, kralja Wakande, vraća kući u izoliranu, tehnološki naprednu afričku naciju kako bi naslijedio prijestolje i zauzeo svoje zakonito mjesto kao kralj. Ali kada se snažan stari neprijatelj ponovno pojavi, T"Challa će se naći na kušnji i kao kralj i kao Black Panther kad ga uvuku u strašan sukob koji ugrožava sudbinu Wakande i cijelog svijeta.
Marvelov univerzum

Ljubitelje akcije oduševit će i nastavci filmova o legendarnom Marvelovom superheroju "Iron manu". U drugome nastavku, multimilijarder Tony Stark kojeg utjelovljuje Robert Downey Jr. suočava se sa sve većim pritiskom vlade, javnosti i novinara koji ga pokušavaju natjerati da podijeli svoju tehnologiju s vojskom, na što on odbija pristati, jer se boji da bi posljedice mogle biti kobne ako ona završi u krivim rukama. U trećem nastavku, genijalni Tony Stark suprotstavlja se neprijatelju čija snaga ne poznaje granice. Kad Stark otkrije da je njegov život u rukama neprijatelja, kreće u misiju da pronađe one koji su odgovorni. Ovo putovanje na svakom će koraku staviti Starka na kušnju, pa će se morati osloniti na vlastitu ingenioznost i instinkte kako bi zaštitio one koji su mu najbliži, a usput će i otkriti odgovor na pitanje: Čini li odijelo čovjeka ili obrnuto? U akciji "Thor", Chris Hemsworth utjelovljuje istoimenog mladog i oholog ratnika koji je poslan na Zemlju kako bi se naučio poniznosti, s obzirom na to da je ondje lišen svojih posebnih moći. Thor se uskoro zaljubi u znanstvenicu Jane Foster, a za to vrijeme Thorov brat Loki podmuklo uzurpira tron Asgarda i planira osvetu. Thorova ljubav prema Jane i naučena skromnost pretvore ga u junaka i legendarnog, besmrtnog zaštitnika Zemljana nakon što spasi cijeli planet od uništenja.


Za dozu humora pobrinut će se drugi nastavak rekordne hit-komedije "Mamurluk" u kojem Phil, Stu, Alan i Doug otputuju na egzotični Tajland na Stuovo vjenčanje. Nakon Dougove nezaboravne momačke večeri u Las Vegasu, Stu ne želi riskirati i odlučuje se za doručak prije vjenčanja. No, stvari ipak ne idu uvijek onako kako smo ih planirali. Gledatelje će nasmijati i romantična komedija "Ta luda ljubav", u kojoj će upoznati četrdesetogodišnjeg Cala Weavera koji živi svoj san – ima dobar posao, lijepu kuću, odličnu djecu i brak sa svojom srednjoškolskom ljubavi. Kad sazna za supruginu nevjeru, on želi razvod i tada počinje kraj njegova savršenoga života.
Ratni epski triler

U režiji poznatog filmskog redatelja Christophera Nolana, epski akcijski triler "Dunkirk" počinje kada se stotine tisuća britanskih i savezničkih snaga nađe okruženo neprijateljskim snagama u sjevernom francuskom gradu tijekom 1940. godine u Drugom svjetskom ratu. Zarobljeni na plaži s morem za leđima, suočavaju se s nemogućom situacijom dok se njemačke snage približavaju. Priča se razvija na kopnu, moru, i u zraku.

Vrhunski triler "Turist" ujedinjuje Johnnyja Deppa i Angelinu Jolie u priči o američkom turistu Franku koji putujući Europom u vlaku upozna tajanstvenu ljepoticu Elise koja ga uvuče u opasan svijet intriga i špijunaže. Frank je uvjeren da se radi o slučajnom susretu, no nije svjestan da su postali dijelom mnogo većeg plana zbog kojeg će biti prisiljeni izbjegavati metke kroz veličanstvene ulice Pariza i vijugave kanale Venecije.


Nikola Kučar
DOMA TV
Vrhunski filmski naslovi svaki vikend emitirat će se i na Doma TV-u, a filmska avantura počinje dramom “’Potraga za srećom” koja je nominirana za Oscara. Will Smith pojavljuje se u ulozi Chrisa Gardnera kojeg nakon financijskog sloma ostavlja supruga zajedno s njihovim 5-godišnjim sinom. Film je inspiriran istinitom pričom, a ulogu sina Willa Smitha glumi njegov pravi sin Jaden. Još jedna nagrađivana drama “Neobična priča o Benjaminu Buttonu” dolazi od redatelja Davida Finchera, s Bradom Pittom i Cate Blanchett u glavnim ulogama. Film je osvojio tri Oscara, 66 drugih nagrada te 106 nominacija, a donosi priču o Benjaminu Buttonu, osobi koja stari unazad. Doma TV donosi i napeti psihološki triler “Šesto čulo”, koji je nominiran za Oscara u kategorijama najboljeg filma, redatelja, scenarija, glavnih glumaca i montaže te za BAFTA-u i Zlatni globus, a osvojio je pregršt drugih nagrada. U spektakularnoj drami “Erin Brokovich” Julia Roberts je 2001. godine za glavnu ulogu osvojila nagradu Oscar. Film je bio nominiran za Oscara i u sljedećim kategorijama za najbolji film, najboljeg redatelja, sporednog glumca te najbolji scenarij. “Romansa u Seattleu”, romantična je komedija nominirana za Oscara u kategorijama najbolje glazbe i najboljeg scenarija, te za Zlatni globus i BAFTA-u, a osvojio je nagrade American Comedy, Young Artist i Casting Society of America. S Tomom Hanksom i Meg Ryan u glavnim ulogama donosi priču o Samu Baldwinu koji nakon suprugine smrti ne razmišlja o drugim ženama. U romantičnoj drami “Australija”, s Nicole Kidman i Hughom Jackmanom u glavnim ulogama, jedna je žena krenula u potragu za svojim suprugom, da bi se uskoro našla usred nemira i avanture o kakvima nije mogla niti sanjati.
Možda ste propustili...

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike