TvObzor
HOW TO BE LONELY

Novi singl i videobroj Rite Ore
Objavljeno 3. travnja, 2020.
Glazbenica je ostvarila impresivnu brojku od sedam milijuna prodanih singlova te prikupila više od milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih pet singlova

Nakon fenomenalnog početka ove godine i snimanja scena za nadolazeći film "Twist", Rita Ora protekli je tjedan isporučila genijalni videospot za najnoviji singl "How To Be Lonely".

Kroz singl "How To Be Lonely", čiji je video režirao Dave Meyers, Rita Ora bori se sa svojim osjećajima, nesigurnostima i strahovima te istovremeno uči kako voljeti samu sebe, a isto poručuje za sve nas.

- Putujući svijetom, radeći, doživljavajući različite zemlje i provodeći vrijeme konstantno na cesti, tijekom godina naučila sam kako uživati u svom društvu i cijeniti svaku interakciju. Ova pjesma inspirirana je različitim razdobljima iz mog života; vremenima kada sam shvatila da smo svi jednako dragocjeni ljudi, i to je nešto što trebamo njegovati. Iako su veze istovremeno važne, odobrenje drugih ljudi nam nikada nije potrebno – poručila je Rita Ora u službenom priopćenju te nadodala: "Kada ste sami, sjetite se da ste vi dovoljni i da imate snage sami donositi svoje odluke."

Singl "How To Be Lonely" napisao je dobitnik BRIT nagrade, Lewis Capaldi, koji je ujedno zadužen i za gitarske dionice i back vokale na njezinom novom singlu. Riječ je o prvom glazbenom uratku koji je Rita Ora pripremila u 2020. godini.

Nakon što je singl "How To Be Lonely" nedavno zasjeo na sve digitalne platforme, u prvom je tjednu prikupio više od tri milijuna streamova na platformama Spotify i Apple te ušao na globalnu radijsku airplay Top 100 ljestvicu. Rita Ora do sada je ostvarila impresivnu brojku od sedam milijuna prodanih singlova te prikupila više od milijardu streamova na Spotifyju samo s posljednjih pet singlova. Posljednji, platinasti album "Phoenix", objavila je 2018. godine, oborivši rekorde s glavnim singlom "Let You Love Me", s kojim je ušla u povijest britanske glazbene scene. Spomenuti singl bio je njezina 13. pjesma koja je ušla u TOP 10, čime je Rita postavila novi rekord britanske ljestvice kao pjevačica s najviše pjesama u TOP 10 najemitiranijih singlova. Od nadolazeći planova, vrijedi istaknuti kako će Rita glumiti i u nadolazećem filmu “Twist” uz Michaela Caine i Lenu Headey, glumeći Artfura Dodgera, lika iz romana “Oliver Twist” Charlesa Dickensa.
Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

Najčitanije iz rubrike