Osijek
OPG LUKIĆ - ONLINE I NA TRŽNICI U DGO-U

Suhomesnati proizvodi od domaće crne svinje ponovno su u ponudi
Objavljeno 2. travnja, 2020.
Punih devet godina OPG Lukić sa sjedištem u Vuki, u vlasništvu Igora Lukića, sastavni je dio donjogradske tržnice. Tri je dana, odlukom Nacionalnog stožera o zatvaranju tržnica ovaj lokal bio zatvoren, no na zadovoljstvo brojnih kupaca, od ponedjeljka su otvorili svoja vrata u lokalu smještenom nasuprot poslovnice PBZ banke. U međuvremenu, svoje oglašavanje ova obitelj iz Osijeka pojačala je na društvenim mrežama, pa su tako kupci u međuvremenu mogli naručivati preko Facebook stranice proizvode njihova OPG-a.

- Uzgojem i preradom isključivo crnih svinja bavimo se od 1989. godine, a na donjogradskoj smo tržnici od 2011. godine. Ovih dana smo se povezali na internetsku stranicu naruci2go.com, ali i kupcima otvorili vrata lokala gdje prodajemo brojne proizvode od crne svinje – ispričala je Anamarija Lukić, dodajući da svoje proizvode dostavljaju prema narudžbi na kućni prag.

Uz razne vrste domaće slanine, u ponudi su i kobasica, šunka, suhi vrat, i domaća svinjska mast. Prigodno, kaže, prodaju bunceke i čvarke. Otkako je ponovno otvoren lokal, kaže Lukić, kupcima omogućuju prodaju putem šaltera, ali mogu ući i u lokal u koji, zbog veličine prostora, ionako ulaze jedan po jedan.

- Čim jedan kupac uđe u lokal dajemo dezinficijens i prostor se nakon svakoga kupca ponovno čisti – poručuje Lukić. M. Mihelić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike