Regija
ROBA DEFINIRANE KVALITETE PLASIRAT ĆE SE U KONZUM

PIK Vinkovci otkupljuje poljoprivredne proizvode
Objavljeno 1. travnja, 2020.
VINKOVCI - Kako bi se pomoglo poljoprivrednim proizvođačima u doba pandemije koronavirusa, PIK Vinkovci poziva poljoprivredne proizvođače te obiteljska poljoprivredna gospodarstva iz Hrvatske da se prijave za otkup proizvoda koji će se plasirati u Konzumu preko njihovih otkupnih stanica ili e-mail adrese: otkup@pik-vinkovci.hr.

Ključne poljoprivredne kulture koje će PIK Vinkovci otkupljivati su lubenica, kupus, mladi krumpir, dinja, krastavac, salata kristal, kelj, poriluk, rajčica, jabuka, tikvica, crveni kupus, grožđe, tikva, šparoga, peršin, blitva, luk, paprika, šljiva, celer, breskva, nektarina, kruška, češnjak, patlidžan, cikla, marelica, koraba, kukuruz šećerac, celer, trešnja, rotkvica, mladi luk.

Sav otkup voća i povrća realizirat će se prema unaprijed definiranim standardima kvalitete, a sa svim novim kooperantima napravit će se ugovor o suradnji kojim će se definirati ugovorni odnosi. Sastavni dio svakog ugovora bit će i pravilnik o kvaliteti robe.

Kontakt-adresa za sve male proizvođače je: otkup@pik-vinkovci.hr, kontakt-broj za Dalmaciju i Zagreb je: 023 662 548, a za istok je kontakt-telefon: 032 270 084.

Prema skladišnim kapacitetima, od ukupno 86.800 tona, i kapacitetima za prijam robe u silose i sušenje, PIK Vinkovci plus d.o.o. ubraja se među najveće u Republici Hrvatskoj. M.K.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike