Mozaik
PETKO SNIMAO SHOW U SVOM DNEVNOM BORAVKU

Nižetić i Kedžo sviraju klavir, Vanna čita, a Šola piše pjesme
Objavljeno 31. ožujka, 2020.
“Dalibor Petko Show” prvi je televizijski show u regiji koji je u cijelosti snimljen kod kuće. Naime, voditelj Dalibor Petko odlučio je emisiju emitirati iz svog dnevnog boravka, a u tome su mu pomogle zvijezde koje su se javljale videopozivima.

- U dogovoru sa svojom ekipom s CMC-a odlučio sam napraviti mali kućni show te smo napravili sve pod motom ostanimo doma. Nitko za potrebe emisije nije otišao iz svog stana, i na to smo silno ponosni. A ja sam prvi put mogao obući gornji dio odijela, dok sam dolje nosio trenirku i papuče - smije se Petko, koji je svoju odjevnu kombinaciju pokazao i gledateljima na kraju emisije.

Zvijezde su otkrivale što rade u izolaciji. Vanna je rekla kako mnogo čita i gleda serije, Denis Dumančić uhvatio se kuhanja, a Luka Nižetić i Damir Kedžo usavršavaju sviranje klavira. O završetku novih pjesama razmišljaju Nela i Marko Kutlić, a Antonija Šola čak je u ovo vrijeme napisala jednu pod nazivom Ostani doma. Sergej Ćetković ispričao je kako je pobjegao koroni, s obzirom na to da je u siječnju boravio u Italiji, a Zoran Predin otkrio je kako mu najviše nedostaju jednostavne stvari, poput ispijanja piva u kafiću s prijateljima. Saznali smo i kako je Damiru Kedži laknulo što je otkazan Eurosong jer se za vrijeme pandemije, kaže, nije mogao normalno pripremiti, a nakon završetka krize raduje se koncertima, planinarenju i šetnjama uz more.

Sergej Ćetković otkrio je kako je razgovarao sa svojim automobilom i pitao ga kad će na put, a Vanna kaže kako dnevno ima oscilacije raspoloženja, no kad misli da je karantena nemoguća i nepodnošljiva, shvaća da je to sitnica koju treba napraviti za dobrobit svih nas. T.K.
Možda ste propustili...

PRINC HARRY I SUPRUGA MEGAN MARKLE

Produciraju dvije serije za Netflix

PREDSTAVLJEN KRATKI TEASER ZA NOVU TURSKU ROMANTIČNU SERIJU

“Thank You, Next” stiže na Netflix

U ČAST OLIVERU U VELOJ LUCI I OVE GODINE

“Trag u beskraju” uz velika imena naše glazbene scene

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

U ORGANIZACIJI ZAKLADE “HRVATSKA ZA DJECU”

Maturanti iz domova zasjali na posebnoj modnoj reviji

2

NOVI SPIN NA HOROR PROŽET CRNIM HUMOROM

“Abigail” u kinima: Otkačena zabava puna krvave akcije

3

HELIKOPTER ZA POVIJEST

Posljednja poruka Ingenuityja, kraj leta iznad Marsa