TvObzor
AXN ADRIA: PREMIJERA SERIJE "TERET ISTINE"

Istraživačka drama o pravnim slučajevima koji doslovce mijenjaju živote
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Premijera prve sezone ovog odličnog serijala planirana je 1. travnja na AXN Adriji u 21 sat

Nova kanadska serija “Teret istine” donosi izvanrednu priču o odvjetnici iz uspješnog odvjetničkog ureda koja se vraća u rodni grad kako bi preuzela naizgled lak slučaj. Regionalna premijera prve sezone ovog odličnog serijala planirana je 1. travnja na AXN Adriji.

“Teret istine” napeta je istraživačka drama o pravnim slučajevima koji doslovce mijenjaju živote, kako onih ugroženih, tako i odvjetnika koji vjeruju u pravdu i bore se protiv puno jačih protivnika. Svaka od tri sezone istražit će jedan kompleksan slučaj.

U prvoj sezoni odvjetnica Joanna Hanley napušta svoju naizgled savršenu karijeru partnerice u odvjetničkom uredu kako bi prihvatila slučaj misteriozne bolesti koja pogađa učenice srednje škole u njezinu rodnom gradu Millwoodu. Millwood je bio i ostao gradić u preriji s industrijskom prošlošću i nesigurnom budućnosti. Ispočetka Joanna predstavlja bogatog klijenta koji s lakoćom dobiva parnicu protiv djevojaka i njihova odvjetnika, a svog bivšeg srednjoškolskog rivala Billyja Crawforda. Poslije trijumfa uviđa da su djevojke puno bolesnije nego što je mislila, a i da ona sama ima puno repova iz prošlosti koje želi riješiti. Udružuje se s Billyjem, što prije svega podrazumijeva da stave svoje nesuglasice sa strane i usklade krajnje različite načine rada kako bi došli do duboko zakopanih odgovora. Uz profesionalnu borbu Joanna započinje i onu osobnu, istražujući svoju prošlost i prvu mračnu tajnu – zbog čega je njezina obitelj bila prisiljena otići iz grada.

Glavne ulogu u serijalu iznijeli su Kristin Kreuk, poznata po ulogama u “Smallville” i “Ljepotica i zvijer”, te Peter Mooney, znan iz serija “Rookie Blue” i “Saving Hope”.

“Teret istine” trenutno je u svojoj trećoj sezoni, a prvih deset epizoda premijerno će se moći pogledati na AXN Adriji od 1. travnja u tjednom terminu srijedom u 21 sat.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA “NAVY CIS NEW ORLEANS” NA FOX CRIMEU

Kada se pretjerana dekadencija omakne kontroli

NEOČEKIVANA POSVETA PIJANISTA JEAN-EFFLAMA BAVOUZETA VELIKOM SKLADATELJU

Clementi i kompanija

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

INTERVJU: TIN OSTREŠ /PSIHOMODO POP, T.O./

Puštam stvari da idu svojim tokom, nema forsiranja

2

CATE BLANCHETT

Dvostruka oskarovka koja je u glumi završila slučajno

3

NAKON VELIKE TRAGEDIJE ZDRAVKO ŠKENDER VRAĆA SE NA SCENU

Glazba me vodi na neka ljepša mjesta