Tehno
NOVI UREĐAJI I POTPUNO NOVA ROAMING USLUGA

Predstavljen 5G Nokia pametni telefon uz širenje portfelja uređaja
Objavljeno 27. ožujka, 2020.

Nokia 8.3 5G prvi je 5G Nokia pametni telefon koji je dodan u portfelj, a pridružili su mu se novi Nokia 5.3 i Nokia 1.3, kao i najnoviji član Originals obitelji, Nokia 5310. HMD Global ulazi u potpuno novu kategoriju usluga s HMD Connect Global Data Roamingom, inovativnom i jednostavnom uslugom koja vas drži povezanima s onime što vam je najvažnije.

Uz četiri nova uređaja i potpuno novu roaming uslugu, HMD Global povećava svoju prisutnost najavljujući širenje u Brazil ove godine. A kako bi proslavili ekskluzivno telefonsko partnerstvo s 25. filmom o Bondu "Za smrt nema vremena", koji će se prikazivati u kinima u studenom, fanovi sada mogu nabaviti ekskluzivnu i brendiranu 007 Kevlar masku za uređaje Nokia 6.2 i Nokia 7.2 iz posebne kolekcije.

Prvi doista globalni, 5G Nokia pametni telefon spreman za budućnost, Nokia 8.3 5G dizajniran je za podršku višestrukih i evoluirajućih 5G mrežnih implementacija, s podrškom za samostalne i nesamostalne 5G kombinacije, koje operateri predstavljaju diljem svijeta. Nokia 5.3 donosi prvi put nekoliko novina uz fenomenalnu vrijednost: četverostruku kameru, najnoviji Qualcomm® Snapdragon ™ 665 procesor i dvodnevno trajanje baterije. Četiri kamere pokretane umjetnom inteligencijom omogućuju savršenu snimku bez obzira na to gdje se nalazite, čak i pri slabom svjetlu, zahvaljujući noćnom načinu rada. Širokokutne i makroleće pomažu vam pri snimanju izbliza ili širokih snimaka. A sa svojim velikim 6,55” zaslonom Nokia 5.3 pomaže u gledanju omiljenih emisija i cjelodnevnom igranju. Nokia 5.3 ima izdržljiv, ali zapanjujući nordijski dizajn, dolazi s Android™ 10 i korisnicima omogućuje brži pristup Google Assistantu Assistant preko namjenskog gumba.

Nokia 1.3 nudi modernu tehnologiju i potpuno novi Android 10 (Go verzija) OS, po pristupačnijoj cijeni nego ikad prije. Nova interpretacija originalnog uređaja Nokia 5310 Xpress Music, Nokia 5310 sadrži MP3 player i FM radio, u kombinaciji s moćnim dvostrukim prednjim zvučnicima.

HMD Global ulazi u novu kategoriju usluga pokretanjem svoje HMD Connect globalne usluge podataka u roamingu, omogućujući ljudima diljem svijeta da koriste jednostavnu podatkovnu SIM karticu prilikom putovanja i zadrže potpunu kontrolu nad svojom podatkovnom pretplatom. HMD Connect Global Data Roaming omogućuje vam lakšu vezu sa stvarima koje su vam najvažnije, tako da plaćate samo ono što vam je potrebno. Nakon što se prijave preko aplikacije, korisnici će dobiti SIM karticu na kućnu adresu i moći će jednostavno kontrolirati svoju podatkovnu pretplatu. HMD Connect će se prvo pokrenuti u Beta verziji preko HMDConnect.com, donoseći jednostavan, siguran i pristupačan roaming u cijelom svijetu. M.R.
Najčitanije iz rubrike