Tehno
SERIJA MASTER CLASS ONLINE PREDAVANJA

Predstavljena besplatna AI Business School za poslovanje budućnosti
Objavljeno 27. ožujka, 2020.
Implementaciji umjetne inteligencije u poslovanje prethodi kompleksan proces razvoja AI strategije i kulture, zato je Microsoft pokrenuo besplatnu AI Business School, seriju master class online predavanja, koja je osmišljena za stjecanje ključnih znanja i vještina u eri umjetne inteligencije.

AI Business School dostupna je online, besplatna je i u formatu na zahtjev pa poslovni lideri mogu pristupati sadržaju u svom ritmu i birati ono što ih najviše zanima s obzirom na ključna područja interesa. Sadržaj je dostupan u video i pisanom formatu. Materijali uključuju predavanja, razgovore o osnovama AI tehnologije, studije slučajeva i razne vodiče, a redovno se nadopunjavaju novim, relevantnim sadržajem. Korisnici mogu i testirati spremnost svoje organizacije da iskoristi prednosti umjetne inteligencije s pomoću Microsoftova AI Maturity Model Assesment alata. Posljednjih godina umjetna inteligencija jedan je od najčešće spominjanih pojmova u poslovnom svijetu. Microsoft je anketirao 800 poslovnih lidera iz SAD-a i Europe.

Istraživanje je pokazalo da manje od dvije od deset tvrtki s visokim rastom zaista integrira AI u svoje poslovanje. Vodeći ljudi nisu dovoljno educirani o svim mogućnostima umjetne inteligencije pa zato ne znaju gdje i kako započeti uvoditi AI u svojoj tvrtki, koje promjene u poslovnoj kulturi zahtijeva te kako izgraditi AI poslovanje na odgovoran način. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike