Dome slatki dome
SALONE DEL MOBILE.MILANO 2020.

Sajam dizajna u novom terminu od 16. do 21.6.
Objavljeno 26. ožujka, 2020.
Ljepota je ono čime tvrtke i dizajneri koji sudjeluju na sajmu Salone del Mobile i ove godine pokreću promjene. Uz fokus na održivost, u središtu pozornosti ponovno će se naći Milano, međunarodni grad sposoban za privlačenje investitora i ulagača iz cijelog svijeta. Claudio Luti, predsjednik Salone del Mobile, rekao je ovo: ‘‘Izdanje Salone del Mobile.Milano za 2020. godinu svjedočit će etičkim i virtuoznim strategijama tvrtki za namještaj. Ono što nam je sada potrebno jest etički pristup dizajnu koji može potaknuti potragu za rješenjima, koja su što održivija u globalnom kontekstu, i sve veći fokus na zahtjeve nadolazećih generacija, koje su više nego ikad prije zainteresirane za unutarnju vrijednost onoga što kupuju za svoje kućno i radno okruženje."

Događaji 2020. okupit će više od 2200 izlagača i 600 mladih dizajnera mlađih od 35 godina u sljedećim grupacijama: Il Salone Internazionale del Mobile, il Salone Internazionale del Complemento d‘Arredo, Workplace3,0., EuroCucina i FTK (tehnologija za kuhinju), Međunarodna izložba kupaonica.

Ovogodišnja tema SaloneSatellite pozvat će na razmišljanje o inkluzivnom dizajnu koji promiče autonomiju, udobnost, kretanje, komfor za korisnika, interakciju i sigurnost za sve. Pedeset i deveto izdanje Salone del Mobile.Milano ponovno će krenuti izvan granica sajma i u Milanu, gdje će se predstaviti monumentalna audiovizualna instalacija u Sala delle Cariatidi, Palazzo Reale, na kojoj će biti prikazano 10 filmova 10 vodećih talijanskih filmaša. Novi termin održavanja Salone del Mobile.Milano 2020. je od 16. do 21. lipnja. J.Kn.
Možda ste propustili...

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

SADNJABOBIČASTOG VOĆA

Uzgojite vlastite maline

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike