Ekonomija
DOSTAVA

Udružili snage HP i Podravka
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
Kako bi hrvatskim građanima olakšale svakodnevicu zbog epidemije koronavirusa i pridonijele da što manje izlaze iz svojih domova, Podravka i Hrvatska pošta (HP) udružile su snage i omogućile online narudžbu paketa Podravkinih prehrambenih proizvoda, uz besplatnu dostavu. Akcija pripreme paketa potaknuta je, kako navode u poslanom priopćenju, brojnim upitima građana o mogućnostima dostave Podravkinih proizvoda koje najčešće koriste u svojim kućanstvima.

U posebnim paketima, koje je od sada moguće naručiti preko internetske trgovine Žuti klik (www.zutiklik.hr) po cijeni od 500 i 800 kn, nalaze se tako proizvodi za velike i male, upravo oni koji su prema dostupnim prodajnim podatcima najtraženiji iz Podravkina asortimana, kao što su kvasac, juhe, konzervirano povrće, ribe u konzervi, dječja hrana, proizvodi za pripremu slastica, namazi i dr.. Pojedinačne cijene proizvoda najniže su redovne cijene na tržištu, a paketi se mogu naručiti i poslati nekome drugome. “Dok je velika većina građana sada u sigurnosti doma, naši zaposlenici neumorno rade kako bi proizveli dovoljne količine prehrambenih proizvoda. Pritom, ulažemo i dodatan napor u pakiranju i pripremi paketa, koji poštom dolaze na kućne adrese ljudi kako bi što manje izlazili. Na ovaj način, uz našeg partnera Hrvatsku poštu, podupiremo aktivnosti nadležnih institucija usmjerene ograničavanju širenja koronavirusa’’, poručuje Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke.

Ivan Čulo, predsjednik Uprave Hrvatske pošte, ističe: “Osjećamo dužnost pomoći kad imamo priliku. Podravka i Pošta zajedničkim će snagama osigurati dobru uslugu narudžbe preko Žutog klika i dostave paketa namirnica. Poštari su uvijek na raspolaganju građanima, a posebno u kriznim vremenima. Sve zaposlenike opremamo zaštitnim sredstvima, iznimno se pazi na higijenu i ograničen je broj rukovanja pojedinačnim pošiljkama. Pakete ćemo prevoziti u sigurnim uvjetima’’. Z.R.
Možda ste propustili...

AMERIKANCI SPREMNI PUTOVATI u 2021. GODINI

Hrvatska među najtraženijim destinacijama

MESOPRERADA OTVARA DVIJE NOVE MESNICE U OSIJEKU I ČEPINU

Pronašli smo mesnicu u kojoj se prodaje isključivo meso s lokalnih farmi

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana