Osijek
WEB-STRANICA S POPISOM UGOSTITELJA KOJI DOSTAVLJAJU HRANU

Tomić: Želimo pomoći ugostiteljima
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
U trenucima krize izazvane koronavirusom, kada je ključno ostati doma i izbjegavati socijalne kontakte, mnogi građani pokazuju visok stupanj solidarnosti te nastoje dati svoj doprinos kako bi nam svima u ovim trenucima bilo lakše. Tako je Mihael Tomić, design lead osječke IT tvrtke Mono, kreirao web-stranicu s popisom osječkih ugostitelja koji obavljaju dostavu hrane i pića. Za sada se na adresi dostava.webflow.io nalazi 26 ugostitelja, većina ih pruža uslugu dostave hrane, no tu je i nekoliko njih, poput kafića Beertija, Pivovare Beckers, Dostave Dublin i Vinoteke Vinita, koji nude dostavu pića.

- U našoj tvrtki često naručujemo hranu, ti ljudi dolaze i po kiši i po snijegu te smo im se na neki način u ovim za njih posebno teškim trenucima htjeli odužiti i istovremeno olakšati život svim našim sugrađanima. Mnogi su moji prijatelji kuhari i znam koliko su pogođeni ovom situacijom, htio sam im, dakle, što brže pomoći. Stranica je vrlo jednostavna za korištenje, sve je na jednom mjestu i nadam se da će ovaj naš mali doprinos biti od koristi Osječanima - rekao nam je Mihael.

Bilo da se koristite mobitelom ili računalom, dovoljna su dva klika da u širokoj ponudi izaberete omiljenu hranu ili piće. Svi restorani pridržavaju se visokih higijenskih standarda, a neki od njih svoju su ponudu prilagodili novonastalim uvjetima te imaju osvježene menije.

Popis ugostitelja stalno se ažurira, stoga iz tvrtke pozivaju sve one koji nude dostavu hrane i sličnih usluga da im se slobodno jave kako bi i njihovo ime bez ikakvih naknada dodali na web-stranicu. I. Alilović
Možda ste propustili...

NIJE BILO NIKAKVIH VREMENSKIH NEPRILIKA

Srušilo se stablo na Sjenjaku, srećom bez ozlijeđenih

GRAD ZAVRŠIO OBNOVU DVIJU BICIKLISTIČKIH STAZA UKUPNE DULJINE 3,61 KILOMETAR

Na Biljskoj se rasvjeta pali prolaskom bicikla

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana