Kultura
JEDNODNEVNA AKCIJA

Profit donirali Petrovoj bolnici
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
Nakon razornog potresa u Zagrebu i Tvornica snova odlučila je dati svoj prilog što bržem oporavku grada - 100% jučerašnjeg profita od prodaje personaliziranih knjiga za djecu donirat će Petrovoj bolnici. Uz snažne potrese koji su u nedjelju pogodili Zagreb, sve je potresao i prizor rodilja s novorođenim bebama ispred oštećene Petrove bolnice. Reagirati je odlučila i Tvornica snova, izdavački startup iz Zagreba, kako bi iskazali solidarnost u ovoj teškoj situaciji.


- Koliko god velika ili mala, svaka donacija čini razliku - Tvornica snova objavila je na svojim mrežama.


Humanitarna akcija organizirana je u dogovoru s dr. med. Tomislavom Župićem, zamjenikom predstojnika Petrove bolnice, i Đurđom Zloduh, glavnom medicinskom sestrom Petrove bolnice. Donacija će biti realizirana kupnjom tetra pelena, odjeće i ostalih potrepština za bebe, prema uputama nadležnog osoblja bolnice.


- Tema naše najpoznatije personalizirane knjige, Kako sam došao na svijet?, upravo je rođenje djeteta. Duboko suosjećamo sa svim novim mamama pogođenim potresom i želimo dati svoj prinos - objasnila je Andrijana Majstorović, direktorica firme i autorica knjiga. N.Vek.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

STARO SELO - ZANIMLJIVO OD PRAPOVIJESTI DO DANAS

Hršak: Mogli bismo u Baranji kopati 365 dana u godini, jer je bogata arheološkim nalazima

2

SAVEZ AMATERSKIH PUHAČKIH ORKESTARA

Prvi puta u povijesti Osijek je domaćin Smotre

3

INTERVJU NINA OBULJEN KORŽINEK:

Cilj nam je sa što manje ožiljaka proći kroz krizu