Regija
RAVNATELJICA POU-A SLATINA:

Sva komunikacija ide e-mailom ili telefonom
Objavljeno 25. ožujka, 2020.
SLATINA

Pučko otvoreno učilište ustanova je za obrazovanje i kulturu koja u središtu djelovanja ima obrazovanje odraslih kao dio cjeloživotnog obrazovanja radi izgradnje društva koje uči. Učilište ima vlastite programe obrazovanja koje je verificiralo nadležno ministarstvo, a bavi se i kinoprikazivačkom djelatnošću te organiziranjem kazališnih predstava. Ravnateljica ustanove Danijela Fabric Fabijanac kaže da su nastupila teška vremena.

– Našla sam se u nezavidnoj situaciji, jer svi od mene očekuju rješenja, a problem pred kojim smo se našli globalan je. Više ne radimo sa strankama u uredima, kino i kazališnu djelatnost smo zatvorili, a obrazovanje se ne može organizirati radi sigurnosti.

Svu komunikaciju učilište s korisnicima obavlja putem maila info@pou-slatina.hr i telefona 099/3145186, a za potvrde pou.slatina.obrazovanje@vt.t-com.hr.

Ravnateljica ističe da su gubitci koji nastaju veliki i da će oporavak biti dug.

– Najviše problema imaju naši polaznici kojima je potrebna edukacija za osnovnu i dopunsku izobrazbu za profesionalne korisnike, a vezanu uz Zakon o održivoj uporabi pesticida. Kako edukacija više nema, a iskaznice ističu, Hrvatski je sabor donio Odluku na temelju koje možemo obveznicima dopunske izobrazbe produljiti valjanost njihove edukacije na dodatnih šest mjeseci, bez pohađanja dopunske izobrazbe - dodala je.

Moli polaznike da se sa zahtjevom obrate na mail u kojem će priložiti kopiju osobne iskaznice s OIB-om, a nakon toga će im biti izdana potvrda. P.Ž.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike