Regija
MJERE PARKA PRIRODE ZBOG KORONAVIRUSA

Zatvorena Duboka i više lokacija
Objavljeno 17. ožujka, 2020.
VELIKA

Park prirode Papuk donio je odluku o obustavljanju rada dijela svojih turističkih infrastruktura. Kako kažu, na temelju odluke Ministarstva zdravstva o proglašenju epidemije bolesti COVID-19, a u cilju zaštite djelatnika i posjetitelja te u svrhu provedbe donesenih preporuka od Stožera civilne zaštite, do daljnjega su odlučili obustaviti rad određenih turističkih infrastruktura i lokacija.

- Neće raditi suvenirnica Eko – točka Jankovac, Kuća Panonskog mora“u Velikoj, Kamp odmorište Duboka u Velikoj i Adrenalinski park Duboka. Dobra vijest je kako će ostatak Parka i dalje ostati otvoren za sve posjetitelje. Ovim putem zahvaljujemo svim posjetiteljima na razumijevanju i molimo za strpljenje. Naravno, mi redovito pratimo događanja vezana uz koronavirus u Hrvatskoj i ponašat ćemo se onako kako to Stožer bude nalagao – poručuju iz Parka prirode Papuk.

Papuk planina i njegovo područje oduvijek su bili lokacije čistog zraka, pa je poželjno biti na otvorenom prostoru u čistini papučkog zraka i mnogi se unatoč svemu odlučuju na šetnje ili planinarenje Papukom ili Krndijom. V.G.
Najčitanije iz rubrike