Dome slatki dome
KAKO OPREMITI SMJEŠTAJNE JEDINICE ZA NADOLAZEĆU TURISTIČKU SEZONU

Jedinstvena rješenja za savršeno uređene interijere i eksterijere
Objavljeno 5. ožujka, 2020.

Ljetna turistička sezona 2020. bit će izazovna u svakom pogledu, a kako bi pojačali efekt uspješnosti mnogi iznajmljivači već sad planiraju opremanje smještajnih jedinica u nadi što bržeg popunjavanja. Vizualni dojam prostora prezentiranog na popularnim internetskim platformama koje okupljaju iznajmljivače, prvi je korak privlačenja gostiju dok je njihovo krajnje zadovoljstvo često kombinacija kvalitete objekta, čistoće i uređenosti. Osigurati kvalitetan smještaj, kao jedne od najvažnijih karika za zadovoljstvo gostiju, često nije lak zadatak jer turisti su danas sve zahtjevniji, a u opremanju interijera i eksterijera svake je godine mnoštvo noviteta.
Jedni od najistaknutijih potpisnika prostornog uređenja brojnih hotela, apartmana i drugih smještajnih kapaciteta su stručnjaci iz Tepih centra. Raspolažu širokom ponudom podnih obloga, tepiha, tapisona i detalja poput zavjesa te ostalih dekorativnih elemenata koji će zadovoljiti različite stilove i ukuse te dugi niz godina pružati visoku funkcionalnost, trajnost i lakoću održavanja.

 

 


Kako je najnoviji trend u turizmu održivi razvoj, a suvremeni turisti su sve pažljiviji i osjetljiviji prema očuvanju okoline, iz Tepih centra iznajmljivačima preporučuju da materijalima i proizvodima podižu ekološku svijest i tako zadovoljavaju ekološke standarde jer će tako i korisnik biti zadovoljniji.


'U našem asortimanu RE COVER green je najprihvatljivija podna obloga, koja je ujedno i antibakterijska te zadovoljava norme i standarde potvrđene najpriznatijim certifikatima. Ova kombinacija kvalitete, estetike i ekologije nudi jedinstvena i vrhunska rješenja u opremanju prostora', objasnio je Goran Fric, direktor Tepih centra. Osim raznovrsnih i fleksibilnih podnih obloga od ekološki prihvatljivih materijala, tapisona izrađeni od prirodnih materijala najčešće spojenih na podlogu od jute ili pamuka pravi su omjer cijene i kvalitete s kojom sigurno nećete pogriješiti, a vizualno će oplemeniti svaki interijer.

 

 

S druge strane, tepisi ručne izrade svakako su najvrjednija i najkvalitetnija opcija - trajno rješenje koje samo sebe isplaćuje. Rukom čvorani ili tkani od prirodnih materijala - vune, svile ili pamuka - iznimno lako se održavaju i, posebice oni vuneni, s godinama će izgledati sve bolje.
Izborom različitih boja, dezena i vlakana tepiha svaki prostor može se učiniti vedrim, prozračnim i atraktivnim, dok su za stilsku nadopunu objekata za najam zavjese ključni detalj. Zavjese koje su bojom i dezenom prilagođene namještaju i drugim dodacima u interijeru prava su točka na 'i' svakog kvalitetno uređenog objekta. Kako korisnike i materijale interijera štite od UV zračenja danas je teško zamisliti smještajnu jedinicu u kojem ne bi našle svoje mjesto pod suncem. Osim toga, funkcionalni komadi poput zanimljivih otirača s logom, ručnika, jastuka i posteljine svakom će prostoru dodati osjećaj topline doma', poručuju iz Tepih centra.

 

 

Ako posjedujete objekt i želite da gosti uživaju u savršenom eksterijeru, a važna stavka je ušteda novca i vremena, umjetna trava pravo je rješenje. Jednostavna je za postavljanje s postojanom bojom i uz minimalno održavanje donosi uštede na energentima poput struje i vode. U Tepih centru pronađite široki izbor ovih popularnih funkcionalnih i dekorativnih površina te tijekom cijele godine budite ponosni vlasnik savršenog travnjaka.
Više informacija potražite na internet stranici Tepih centra.  PR

Možda ste propustili...

VIŠE VOLI VRUĆINU NEGO HLADNOĆU

Begonija ima više od 1800 vrsta

DETALJI ZA VRTOVE I TERASE

Užitak i odmor u toplim danima

LIFESTYLE H: RANILICA ZA DIJETE

Udobnost, sigurnost i praktičnost u dizajnu

Najčitanije iz rubrike