Mozaik
U SUBOTU, 7. OŽUJKA, U DVORANI GRADSKI VRT

Zaplešite uz dobre stare, ali i brojne nove Bajagine hitove
Objavljeno 28. veljače, 2020.
Momčilo Bajagić Bajaga i njegovi Instruktori pripremaju lekciju iz odlične glazbe i još bolje zabave u subotu, 7. ožujka 2020., u dvorani Gradski vrt u Osijeku. Popularni je beogradski glazbenik svojim bezvremenskim hitovima, kao što su "Tišina", "Život je nekad siv, nekad žut", "Plavi safir", "Godine prolaze", "Kad hodaš", "Zažmuri", "U sali lom", "Moji drugovi", "Ti se ljubiš", "Tamara" ili "Muzika na struju", postao klasik rock ‘n‘ rolla i kralj balada na našim prostorima. Podsjetimo, Bajaga je u ljeto 2018. napunio pulsku Arenu i zagrebačku Šalatu, a potom 2019. je i u zagrebačkoj Areni promovirao album "U sali lom". Nedavno je za Valentinovo nastupio u novom koncertnom prostoru Hala u Zagrebu, gdje je oduševio svojim starim i novim hitovima. Posljednji je put u Osijeku Bajaga nastupio u prosincu 2017. godine, kad je napunio dvoranu Gradski vrt te neumornom dvosatnom svirkom podigao brojnu publiku na noge.

- Sjećam se kad sam u osječkoj dvorani Zrinjevac imao koncert 1985., dan nakon što je održan veliki Live Aid koncert u Londonu i Los Angelesu. Osjetio sam da je publika, kao i ja, gledala te koncerte i da se svi osjećaju posebno pozitivno. Bili smo svi odlično raspoloženi - ispričao je Bajaga za Glas Slavonije prije jednog od brojnih koncerata koje je održao u našem gradu te dodao kako ima jako lijepe uspomene na sve nastupe kod nas.

Tko god je ikada bio i na jednom njegovom koncertu, zna da ga čeka nezaboravna večer u koju će nas uvesti osječka grupa QWERT. Poslušajte ih, zapjevajte, zaplešite i nazdravite ženama, a nakon QWERT-a nastavite uz 220 u voltima s Bajagom i Instruktorima. Koncert u osječkoj dvorani Gradski vrt počinje u 20.30.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 100 kn za parter (slobodno stajanje) i 120 kn za tribine (slobodno sjedenje) i mogu se kupiti sljedećim prodajnim mjestima: u Osijeku u cafe-baru Dvorac (Mačkamama) i cafe-baru Play (dvorana Gradski vrt); u Đakovu u FILM cafeu; u Valpovu u Centru kulture ‘’M. P. Katančić’’ i u Vukovaru u Hotelu Lav. Osim toga, ulaznice se mogu kupiti preko sustava Eventim (na kioscima Tisak Media, Petrol benzinskim crpkama i mjenjačnicama Exclusive Change u BiH, Mađarskoj i Srbiji) te svim prodajnim mjestima Eventima, kao i online na www.eventim.hr. T.Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike