Regija
ZAJEDNO DJECA DND-A, VRTIĆA I ŠKOLA

Proveselile se maškare
Objavljeno 23. veljače, 2020.
NAŠICE

Na glavnom gradskom trgu okupio se velik broj maskirane djece, predstavnika i djelatnika Dječjeg vrtića "Zvončić", OŠ Dore Pejačević, OŠ kralja Tomislava, našičkog Društva "Naša djeca" i Dječjeg Gradskog vijeća. Za razliku od prošle godine, ove su se godine sva našička djeca zajedno zabavljala na maskenbalskoj zabavi.

- Lijepo je što svi zajedno slavimo i veselimo se uz pokladnice i topli čaj. Drago nam je što naše inicijative i aktivnosti podržava i Grad, pa im ovim putem zahvaljujem, kao i svim sudionicima i posjetiteljima ove naše zabave - rekla je predsjednica DND-a Našice, Darija Vlajnić.

Razigrane mališane posjetio je i gradonačelnik Josip Miletić pozdravivši ih u ime Grada Našica, glavnog pokrovitelja maskenbala. Sva su djeca počašćena čajem i neizostavnim, ukusnim pokladnicama.

- Našički trg oživio je u smijehu, ciki, veselju i radosti naših najmlađih sugrađana, što mi je izuzetno drago vidjeti - rekla je ravnateljica vrtića, Snježana Kanđera.

Mališani su uživali punim plućima uz ples, pjesmu i igru, a trg je bio pun i njihovih roditelja, baka i djedova. Bila je to prava gradska zabava namijenjena svim generacijama. I.Ć.
Možda ste propustili...

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

MEĐUNARODNO NATJECANJE

JVP Sl. Broda uspješan u Češkoj

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana