Sport
MOMČILO RASPOPOVIĆ

Još da zabijem i Osijeku
Objavljeno 22. veljače, 2020.
Rijeka i Osijek u subotu na Rujevici igraju derbi Prve HNL, iz domaćih redova iskazali su puni respekt prema gostima iz Slavonije, ali i poručili kako vjeruju da će bodovi ostati na Kvarneru.


- Osijek je iskusna ekipa, imaju odličnu zadnju liniju, a imaju i dobru dubinu u zadnjoj trećini terena. Najvažnije je kako ćemo mi izgledati. Utakmica nije bitna samo u rezultatskom smislu, nego da zadržimo kompaktnost, želju i momčadski duh kojeg smo izgradili. Iz tog modela igre dolazi dovoljno prilika koje samo moramo iskoristiti, i tada ćemo biti nagrađeni rezultatom - ustvrdio je trener Riječana Simon Rožman dan uoči utakmice.


Susret je najavio i Momčilo Raspopović.


- Pred nama je prava utakmica, pravi derbi. Spremali smo se ovoga tjedna za odgovor svim zahtjevima. Podrška s tribina mnogo nam znači, To smo dosad mnogo puta osjetili i uz tu podršku došli do pozitivnog igrača. Bodovi iz ove utakmice vrijede dvostruko, ipak je ovo derbi, a i prvi susjedi smo na tablici - rekao je Momčilo Raspopović te kazao kako je red da zabije pogodak i Osijeku.
- Od golova u derbijima zabio sam i Dinamu i Hajduku. Ostalo mi je još pogoditi i mrežu Osijeka. Evo, stižu mi danas! I. Li.
Najčitanije iz rubrike