Sport
TENIS

Čilić poražen, ponovno ga muči koljeno
Objavljeno 20. veljače, 2020.
Marin Čilić nikako da pronađe pravu formu. Ove godine je daleko od završnica turnira, a rano se oprostio i na ATP-u u Marseilleu. U susretu drugog kola poražen je od 15. tenisača svijeta Kanađanina Denisa Shapovalova, sa 6:4, 4:6, 6:2, nakon dva sata igre.


Kanađanin je bolje ušao u meč i kod 1:1 napravio break koji mu je bio dovoljan za dobivanje prve dionice. Marin se vratio u drugom setu oduzevši u 10. gemu servis Shapovalova, ali je u odlučujućem setu dvaput izgubio svoj početni udarac i oprostio se od Marseillea. No gora vijest od poraza jest Marinovo zdravstveno stanje. Prema kretanju u trećem setu bilo je jasno da ga opet muči koljeno zbog kojega je lani otkazao i nastup na završnici Davis cupa. Liječnici su mu i tada predložili operaciju, no Čilić se nećka i pokušava probleme sanirati terapijom.


Ni jedan od najboljih igrača koje je tenis ikada imao, veteran Roger Federer, više nije mogao izdržati kronične probleme s desnim koljenom i otišao je pod nož. Jučer je izvijestio javnost kako je operirao koljeno i kako će neko vrijeme biti izvan teniskih terena.

- Već neko vrijeme imam problema s desnim koljenom. Nadao sam se da će proći, ali nakon razgovora s liječničkim timom odlučio sam se na operaciju. Nakon operacije liječnici su mi rekli da sam donio ispravnu odluku i da ću se potpuno oporaviti - objavio je 38-godišnji Švicarac, koji će propustiti prvi dio sezone, ali trebao bi se vratiti do Wimbledona. I. Li.
Možda ste propustili...

OSASUNA ŠPANJOLSKI KLUB

Budimir će biti spreman za EP

POLUFINALE DOIGRAVANJA ZA ODBOJKAŠE

Mursaši nemaju namjeru večeras zaključiti sezonu

Najčitanije iz rubrike