Osijek
BILJSKI VRTIĆ

DV Grlica slavi 20. rođendan
Objavljeno 21. veljače, 2020.
U Dječjem vrtiću Grlica započeli su Dani otvorenih vrata kojima obilježavaju 20 godina rada vrtića. Kao što je i najavljeno, u programu sudjeluju sadašnji i bivši korisnici, djeca i roditelji, tog vrtića.

- Tako je naša Jelena Soudil-Prokopec, prof. defektologije, koja je bila dio našega vrtića i kao dijete i kao roditelj, održala zanimljivo, korisno i aktualno predavanje “Utjecaj novih tehnologija na razvoj djece”. Zahvaljujemo na njezinu vremenu koje je odvojila za edukaciju roditelja i odgojitelja. U isto vrijeme u vrtiću su za djecu roditelja koji su došli na predavanje organizirane razvojno-poticajne igre - kaže prof. Ivana Bošnjaković, ravnateljica Dječjeg vrtića Grlica.

Dani otvorenih vrata vrtića nastavljeni su ovog tjedna likovnim, kreativnim i znanstvenim radionicama za djecu i roditelje i sve druge zainteresirane mještane. Bila je to, kaže prof. Bošnjaković, prilika da roditelji izravno sudjeluju u vrtićkim aktivnostima.

- Mogli su vidjeti što se to sve u vrtiću radi, kako se igra i uči. A također je to bila prilika i djeci koja još ne idu u vrtić da zajedno sa svojim roditeljima dođu i upoznaju vrtić, odgojitelje i steknu uvid što ih sve zanimljivo čeka kada i oni postanu vrtićarci. Hvala svima koji su se odazvali našem pozivu uvidjevši njegovu vrijednost. A bilo je tu, osim djece i roditelja, baka, djedova i prabaka koji su pokazali zavidnu spretnost u organiziranim aktivnostima. A sve ove vrijedne ruke i ručice čekala je i slatka okrepa, koja je u dobrom društvu još slađa.

Također, od početka Dana otvorenih vrata u Dječjem vrtiću Grlica svi posjetitelji imaju priliku vidjeti postavljenu izložbu dječjih likovnih radova, koja se seli u petak u Dom kulture Bilje u kojemu će se toga dana održati i svečani program, navodi ravnateljica Dječjeg vrtića Grlica Ivana Bošnjaković. D. Pejić
Najčitanije iz rubrike