Tehno
BILO ZA POSAO BILO ZA ZABAVU

ADATA predstavlja vanjski SSD SE760 kompaktnih dimenzija
Objavljeno 21. veljače, 2020.
SSD ima privlačan izgled i kompaktne dimenzije radi lakše prenosivosti te USB 3.2 Gen 2 sučelje koje nudi izvrsne performanse čitanja i pisanja.


ADATA SE760 ima kompaktan i optimiziran dizajn savršen za korištenje u pokretu. Njegova glatka vanjština s teksturiranom površinom od uglačanog metala izgleda izvrsno te je ugodna na dodir. Ovaj SSD dolazi s USB 3.2 Gen 2 sučeljem, što mu omogućuje brzine čitanja/pisanja do 1000 MB/s, a to je više od 12 puta brže od vanjskih tvrdih diskova. Takve munjevite performanse omogućit će korisnicima, primjerice, prijenos filma u 4K razlučivosti veličine 10 GB za oko 20 sekundi.


SE760 nudi sve praktične prednosti koje SSD-ovi imaju pred tvrdim diskovima, uključujući otpornost na udarce i vibracije te tih rad. Uz to, on koristi najnoviji USB-C (Type C) priključak, koji je reverzibilan, pa nema iritantnog okretanja kao kod starijih vrsta USB priključaka, odnosno nema više isprobavanja. On se bez posebne pripreme koristi i na sustavima Windows, Mac OS i Android, što znači da korisnici mogu bez ograničenja premještati sadržaje s jednog na drugi uređaj. Bilo da se koristi za posao, bilo za zabavu, SE760 će ponuditi korisnicima prednosti SSD-a, jednostavne mogućnosti povezivanja i praktičnost USB-C priključka. M.R.
 
Možda ste propustili...

UREĐAJI KOJI PARAJU OBLAKE

Ovo su trenutni tech bestselleri!

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana