TvObzor
DOMA TV: DRUGA SEZONA SERIJE "SCOTT & BAILEY"

Obične žene s neobičnim poslom
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Prva epizoda druge sezone uzbudljive detektivske dramske serije na rasporedu je 23. veljače

Doma TV svojim gledateljima od subote, 22. veljače, donosi drugu sezonu uzbudljive detektivske dramske serije “Scott & Bailey”, koja istražuje osobni i profesionalni život dviju detektivki iz pera nagrađivane scenaristice Sally Wainwright. Intrigantna brutalna ubojstva i novi zapleti u privatnom životu glavnih junakinja, koje tumače Suranne Jones i Lesley Sharp, gledatelje će držati prikovane uz male ekrane.

Suranne Jones i Lesley Sharp kao detektivke prestižnog Odjela za teške zločine mančesterske policije vraćaju se u detektivskoj dramskoj seriji koja istražuje osobni i profesionalni život dviju detektivki. Rachel Bailey je energična, impulzivna i odvažna, a Janet Scott tankoćutna, pouzdana i razborita, ali uvrnutog smisla za humor, zbog čega je Rachelin savršeni pandan.

U ovoj sezoni brutalna ubojstva dvaju muškaraca dogodila su se u razmaku od nekoliko mjeseci. Mogu li Rachel i Janet otkriti što ih povezuje? Nedavno ubojstvo napadno sliči ubojstvima poznatog serijskog ubojice Jeremyja Leacha, ali on je već 13 godina u zatvoru. Rachel i njezina šefica Gill Murray istražuju je li riječ o imitatoru ili je Leach nevina žrtva kojoj su zločini podmetnuti. Janet ispituje muškarca koji je ubio njezinu prijateljicu iz djetinjstva Veronicu. Ima li još zločina koje krije? U privatnom se životu Janet rastaje od supruga te pokušava organizirati obitelj bez njegove potpore. Budući da još traje uredska veza s Andyjem Roperom, Janet mora utvrditi što točno želi. Sean, stari Rachelin dečko, vraća se u njezin život. Nisu se vidjeli deset godina, ali Sean je duhovit, seksi i jednostavan, čista suprotnost Rachelinu bivšem dečku Nicku. On je odlučan osvojiti Rachel, no hoće li ona popustiti? Na Rachelinu pragu pojavljuje se njezin svojeglavi brat. Kako je nedavno izišao iz zatvora, nema kamo. No može li mu Rachel vjerovati?

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

TREĆA SEZONA EMISIJE “BLAGA S BETTANY HUGHES”

Dosad neviđen pristup novim otkrićima

DOBRO DOŠLI U “KRALJEVSTVO SNOVA” NA HTV2

Zavodljivo carstvo ljepote, glamura, moći i novca

U KINIMA DILJEM HRVATSKE ZAIGRAO JE HOROR “ABIGAIL”

Otkačena zabava puna krvave akcije

Najčitanije iz rubrike