TvObzor
HBO: NOVA AKCIJSKA SERIJA "NULA NULA NULA"

Mračne tajne svjetske trgovine kokainom
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Serijal je temeljen na istoimenom bestseleru Roberta Saviana, koji stoji i iza književnog predloška “Gomore”

Nova serija “Nula nula nula” (ZeroZeroZero) prati isporuku kokaina iz Amerike u Europu, kao i različite skupine kriminalaca gladnih vlasti, meksičke kartele, kalabrijsku mafiju i korumpirane gospodarstvenike koji se bore za kontrolu trgovine kokainom.

Serija razotkriva mračne tajne svjetske trgovine kokainom, od njegove proizvodnje do konačne isporuke na mjesta konzumacije. Riječ je o putovanju u složen sustav, razrađen, okaljan nasiljem, okrutnošću, ali i tehnikama, spretnošću i maštom. Od džungle do nebodera, od Meksika do Pariza, prolazeći ekvatorijalnom Afrikom, Magrebom, Kalabrijom, u svijetu koji nastanjuju zločinci i gospodarstvenici, očajnici i milijarderi, koje sve povezuje nevidljiva i čarobna nit kokaina. U ovom nemilosrdnom ratu utjecaja, od malog lokalnog trgovca do kuma najmoćnije zločinačke organizacije, svi uključeni moraju se boriti i ugroziti svoje živote.

Prve dvije epizode u HBO GO ponudi su od 15. veljače, nakon čega će svake subote biti dostupne po dvije nove epizode. U glavnim su ulogama Gabriel Byrne, Andrea Riseborough, Dane DeHaan, Giuseppe De Domenico i Harold Torres, a seriju potpisuje tim poznat po radu na talijanskoj kriminalističkoj seriji “Gomora”, na čelu s redateljem Stefanom Sollimom. Temeljena je na istoimenom bestseleru Roberta Saviana, koji stoji i iza književnog predloška “Gomore”.

Nikola Kučar
Najčitanije iz rubrike