Mozaik
TOP-LISTA PRODAJE DOMAĆIH I STRANIH IZDANJA

Album “Time” i dalje se drži na vrhu
Objavljeno 17. veljače, 2020.
Album "Time", u obliku ekskluzivnog reizdanja koje je stiglo čak 47 godina nakon prvog izdanja, još je jednom zaslužio titulu Vinila mjeseca. Sve je jasno, slušatelji su i ovaj put prepoznali vrijednost tog izdanja i toj legendarnoj grupi omogućili najveći broj prodanih primjeraka.

Na drugome mjestu liste domaćih vinila nalazi se album Daleke obale "Uspomena: Sve najbolje uživo", a treće je mjesto pripalo KUD Idijotima i njihovom "Gratis Hits Live!". Na visokom četvrtom mjestu je Opća opasnost sa svojim hit-albumom "Karta do prošlosti", a peta je ponovno Daleka obala s "999". Legendarna Josipa Lisac drži šesto mjesto s "Tu u mojoj duši stanuješ… From Croatia Records Studio", a popularni Vojko V je sedmi s albumom koji nosi njegovo ime.

Stranu listu prodaje vinila na prvome je mjestu obilježio Nick Cave & The Seeds s albumom "Ghosteen". Na drugom mjestu nalazi se Leonard Cohen i album "Thanks For the Dance", a na trećemu mjestu slijede ih Pink Floyd s albumom "Dark Side of the Moon". Zanimljivo je kako se na četvrto mjesto popela kultna grupa EKV s albumom "Iznad grada", a peto mjesto drži Harry Styles s albumom "Fine Line". T.Kvorka
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike