Sport
HRVATSKA DIO SPEKTAKLA U DOHI

Igramo s Portugalom i Švicarskom
Objavljeno 15. veljače, 2020.
Priča koja se već neko vrijeme javno vrti jučer je dobila i službenu potvrdu. HNS je objavio kako će hrvatska nogometna reprezentacija u ožujku nastupiti na jakom turniru u Kataru, gdje će nam suparnici biti Švicarska i Portugal. Na turniru će sudjelovati i Belgija i jasno je kako se radi o izuzetno jakom i kvalitetnom prijateljskom turniru. Uostalom, sve te četiri nabrojene momčadi su među 12 najboljih na FIFA-inoj ljestvici.

Hrvatska je viceprvak svijeta, Belgija u Dohu stiže kao treća momčad sa SP-a u Rusiji, a Portugal kao europski prvak i Švicarska, koja je trenutačno 12. reprezentacija svijeta. Hrvatska će 26. ožujka igrati protiv Švicarske (17.30 po hrvatskom vremenu), a 30. ožujka sastat će se s Portugalom (18.30).

- Ponosan sam što smo uspjeli postići dogovor o sudjelovanju Hrvatske na ovako prestižnom turniru. Sa sportske strane osigurali smo izborniku Daliću i reprezentaciji vrhunske protivnike što je bila želja stručnog stožera, a s druge strane ispregovarali smo značajna financijska sredstva koja će moći biti uložena u daljnji razvoj hrvatskog nogometa - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Daliću će to biti izvrsna prilika da vidi kako Hrvatska igra protiv jakih suparnika tri mjeseca prije početka Europskog prvenstva. I. Li.
Možda ste propustili...

KREĆE POLUFINALNA SERIJA DOIGRAVANJA ODBOJKAŠA ZA PRVAKA HRVATSKE

Mursaši kod Ribola Kaštela priželjkuju reprizu Kup izdanja

FRANCUSKA POČELA ODBROJAVANJE DO POČETKA OLIMPIJSKIH IGARA

U Grčkoj sve spremno za paljenje olimpijske baklje, koja će na put do Pariza

Najčitanije iz rubrike