Sport
PAKET 24 PREMIJER LIGA

Vinkovčani u Sesvetama imaju popravni ispit
Objavljeno 15. veljače, 2020.
Rukometaši Spačve Vinkovci loše su ušli u nastavak sezone Paket 24 Premijer lige i doživjeli dva poraza. Ovo kolo im nosi gostovanje u Sesvetama kod istoimenog premijerligaša, a pred igračima Josipa Mečića je imperativ pobjede. Poraz od Dubrave u Vinkovcima i gubitak dva boda, koja su trebala otvoriti vrata ulaska u Ligu za prvaka, treba popraviti u Sesvetama jer Spačva više nema pravo na krivi korak u pohodu na igranje u Ligi za prvaka. Momčad Sesveta plasirana je u donjem dijelu ljestvice, točnije na osmom mjestu s 11 osvojenih bodova, što je samo četiri manje od Vinkovčana.


- Problemi koje smo imali tijekom pripremnog razdoblja i nedovoljno zaliječeni igrači koštali su nas poraza u prošlom kolu protiv Dubrave. Ne mogu reći da se dečki nisu trudili i "bacali na glavu", ali jednostavno nije išlo. Pokušat ćemo bar dijelom to ispraviti protiv Sesveta. Momčad s kojom u nedjelju igramo je dobro posložena i vjerojatno će protiv nas tražiti priključak gornjem dijelu ljestvice. Idemo odigrati najbolje što možemo, a hoće li to biti dovoljno za osvojiti bar bod, vidjet ćemo - poručio je strateg vinkovačkih rukometaša Josip Mečić.


Novim porazom Vinkovčani bi se doveli u jako nezgodnu situaciju jer bi mogli doći u krug momčadi koje će igrati Ligu za ostanak. Zbog svega toga i bod bi Spačvi značio puno toga, a i ostavio bi je u borbi za četvrto mjesto koje vodi u Ligu za prvaka.


Utakmica se igra u nedjelju u Sesvetama s početkom u 19 sati.
Ostali parovi 15. kola: Umag - Zamet, Poreč - Bjelovar, Dubrava - Varaždin 1930, Gorica - Dubrovnik (subota). A. Grgić
Možda ste propustili...

SUSJEDI SE GADNO POSVAĐALI, VIDJET ĆE SE I NA SUDU

Krstanović: Ponaša se kao budala; Komak: Tužit ću ga

POBJEDNICI MADRIDA DOBIT ĆE GOTOVO MILIJUN EURA

Donna u 1. kolu čeka kvalifikanticu

Najčitanije iz rubrike