Sport
ŽNK OSIJEK SUTRA IMA NOVI MEĐUNARODNI ISPIT

Zečice u Beogradu kod Crvene zvezde
Objavljeno 14. veljače, 2020.
U sklopu priprema za proljetni dio sezone nogometašice Osijeka imat će sutra (nedjelja) novu test-utakmicu. Ponovno s međunarodnim predznakom, jer će trener Tihomir Rudež i njegov suradnik Marijan Vuka zečice s Mačkamame povesti u Beograd, gdje će ih dočekati visokokotirajuća srpska ekipa Crvene zvezde.

Beograđanke su primjereni i relevantni suparnik za podizanje opće forme potrebne za ispunjenje proljetnih želja koje su usmjerene na povratak obje državne titule u vitrine igrališta Mačkamama. Odakle će Osječanke sutra u osam sati krenuti u Beograd, gdje će u 14 sati početi susret s Crvenom zvezdom na jednom od terena stadiona "Rajko Mitić", odnosno Marakane. Iako rezultat nije primaran, Osječanke očekuju povoljan u srpskoj metropoli nakon što su se iz mađarske Budimpešte, prije deset dana, vratile poražene u susretu s MTK-om (2:4). Ta će ekipa sljedećeg vikenda biti gost Osječanki iz čijih redova nekolicina očekuje reprezentativan poziv jer je 29. veljače novo okupljanje najbolje hrvatske vrste.

Osječanke su u fazi treninga i pripremnih utakmica, Rudež, Vuka i ekipa rade maksimalno i ozbiljno jer na proljeće su ambicije velike - vratiti na Mačkamamu primat u prvenstvu i Kupu Hrvatske. Neće biti lako jer ekipa Splita te titule želi zadržati u Parku mladeži, pa će biti zanimljivo gledati osječko-splitsko nadmetanje u nastavku sezone nogometašica. D.L.
Možda ste propustili...

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

PRVA ŽNL VUKOVARSKO-SRIJEMSKA

Mitnica zabila 15 komada

Najčitanije iz rubrike