TvObzor
HRT PREDSTAVLJA VODITELJSKU ČETVRTKU DORE 2020.

Dvije zanosne “mlade mame” te dva šarmantna voditeljska “veterana”
Objavljeno 14. veljače, 2020.

Ususret ovogodišnjem Izboru hrvatskog predstavnika i pjesme za Pjesmu Eurovizije 2020., koji će se održati 29. veljače u Dvorani Marino Cvetković u Opatiji, HRT otkriva svoju voditeljsku četvorku Dore 2020.: to su dvije zanosne "mlade mame" i HRT-ove uzdanice, novopridošla HTV-ova voditeljica Doris Pinčić Rogoznica i Zlata Mück Sušec, te dva šarmantna voditeljska "veterana", iskusni Mirko Fodor i Duško Čurlić!


A da su pripreme za ovogodišnji HRT-ov spektakl iz Opatije u punome jeku, jamče i priložene fotografije, koje dokumentiraju kako se voditeljska ekipa već uvelike "uvježbava": doduše, u vrlo ležernoj,opuštenoj i vedroj atmosferi, nabacujući šale i pošalice na vlastiti (i međusobni) račun tijekom našeg službenog fotosessiona, tako da bi i ovogodišnja Dora trebala proći u takvu, odličnom i pozitivnom ozračju. A da je kocka pri izboru voditelja očito „dobro bačena“, vidi se i iz njihovih prvih, prigodnih izjava:


Mirko Fodor:


- Dora je jedno prekrasno događanje: ne samo Dora nego svi ti dani HRT-a u Opatiji. To je krasan događaj, uvijek odradimo dobar posao, družimo se i još se svi tamo dobro i zabavimo u jednako tako lijepoj Opatiji. Jako smo zadovoljni odabirom naših kolegica, Zlata i Doris prekasno izgledaju, vrlo su elokventne. Duško i ja igrat ćemo na sigurnost, iskustvo, i naravno, na ljepotu!


Duško Čurlić:


- Veselim se, naravno. Sjajne su kolegice, talentirane, lijepe, uz njih ćemo biti "stari mačak" Fodor, i ja „mlad kao rosa“. Jedino me muči koji će od nas dvojice odjenuti haljinu... No, šalu na stranu, veselim se Opatiji, veselim se druženju, divno je vratiti se opet tamo - to mi je već, ne znam ni sam koja, 10 ili 12 Dora... ma sve će biti super!


Doris Pinčić Rogoznica:


- Jako se radujem ovom novom iskustvu, svojoj prvoj Dori, pogotovo haljinama koje će dečki nosti: no uz njih se osjećam vrlo sigurno, dobro ćemo se pripremiti i što je najvažnije, dobro se zabavljati. Naravno da postoji i malo te pozitivne treme, ali uz Zlatu i dečke, te dobru pripremu znam da će se i ta trema odmah anulirati. Jedva čekam!


Zlata Mück Sušec:
- Jako se veselim, ja se nakon 12 godina vraćam na Doru i tamo je uvijek neka pozitivna atmosfera, kao što je Mirko spomenuo, i mislim da ti mladi izvođači nose dio te energije. Dosta smo opuštena ekipa koja se voli zabavljati, ali smo s druge strane i štreberi, što me također veseli jer ćemo biti maksimalno pripremljeni i dobro ćemo odraditi posao. N.Vek.
Možda ste propustili...

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike