TvObzor
STVOREN PO UZORU NA ANTOLOGIJSKU ZONU SUMRAKA

Poznati serijal horor priča “U tami” vraća se na AXN Adria
Objavljeno 14. veljače, 2020.

Stvoren po uzoru na antologijsku Zonu sumraka, serijal U tami kroz dvije sezone i do sada snimljenih 17 nastavaka prikazuje zaplete od kojih je svaki inspiriran jednim blagdanom, a svaki dio priče je samostalan te ima svog posebnog režisera i cijelu glumačku postavu.

AXN Adria novo emitiranje započela je 10. veljače epizodom Hodočasnik koja se bazira na istinitim događajima i smještena je u vrijeme Dana zahvalnosti. Anna Baker, majka iz predgrađa, u svoj dom poziva nekoliko stranaca koji su zbog blagdanskog okruženja u ulogama hodočasnika. S idejom da se njena obitelj odmakne od tehnologije i zbliži, te shvate koliko su privilegirani, zajedno žele s gostima odglumiti povijesne scene. Sasvim neočekivano, novi posjetitelji se ne ponašaju kako bi trebali nakon čega obitelj shvati da je njihova ljubaznost bila velika pogreška, a to će ih povezati na krvav način. U ulogama se, između ostalih, pojavljuju Courtney Henggeler, Peter Giles, Elyse Levesque, a režiju potpisuje Marcus Dunstan.

Druga premijera je na rasporedu 14. veljače u 23:20, a radnja filma Dolje smještena je na Valentinovo u velikoj uredskoj zgradi gdje dvoje radnika ostaju kasno na poslu. Prilikom odlaska zaglave u dizalu, ubrzo postaju intimni, a nakon toga se sve pretvara u pravu noćnu moru. Jennifer saznaje da je Guy zapravo zaštitar koji ju je cijelo vrijeme uhodio i namjestio situaciju, a ono što slijedi je priča o bijesu i osveti, koja završava krvavo. U glavnim ulogama su Matt Lauria i Natalie Martinez dok režiju potpisuje Daniel Stamm.

Posljednja premijera je 24. veljače u 22:50, a Kulturni šok je fascinantan triler koji propituje aktualnu temu imigracije, dok se radnja zbiva na američki Dan neovisnosti. Marisol je trudna Meksikanka i žrtva silovanja koja u potrazi za američkim snom želi prebjeći u SAD. Nakon što uspijeva ilegalno proći granicu, umjesto sna dočeka je noćna mora. Zajedno s ljudima poput nje zatvorena je u simulaciju života u predgrađu, a jedino ona shvaća da nešto nije u redu. U glavnoj ulozi se pojavljuje sjajna Martha Higareda, dok režiju potpisuje Gigi Saul Guerrero.

Serijal U tami je lansiran u listopadu 2018., uz potvrđenu drugu sezonu u istom mjesecu sljedeće. Serijal horor priča U tami se vraća na male ekrane kroz veljaču, s tri premijere ekskluzivno na AXN Adria, nastavljajući se na prethodnih sedam naslova koji su se mogli gledati kroz prosinac i siječanj. N.Vek.
Možda ste propustili...

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata