TvObzor
ISLA LOCA FESTIVAL U HRVATSKU DOVODI DADDY YANKEE

Cijeli svijet stiže na plažu Zrće!
Objavljeno 14. veljače, 2020.
TVORAC JE NAJVEĆIH LATINO HITOVA "GASOLINA" I DESPACITO"

Kralj latino glazbe, reggaeton superstar Daddy Yankee ovog će ljeta imati premijerni nastup u regiji u sklopu Isla Loca festivala koji će se po prvi put održati od 11.do 13. srpnja na plaži Zrće. Zvjezdani line up uveličat će i nastup trenutno najpopularnije latino pjevačice, Natti Natashe, vlasnice prestižnih Billboard nagrada za najboljeg ženskog latino izvođača i najveći hit Herself.

Organizatori popularnog Fresh Island Festivala u suradnji s najvećim europskim promotorom latino glazbe Old Music Group najavljuju prvo izdanje Isla Loca Festivala - pravo osvježenje na hrvatskoj festivalskoj sceni. Da će sve oči fanova glazbenog svijeta ovog ljeta biti uperene na plažu Zrće govori izuzetno bogata biografija i uspjesi kralja latino glazbe.

Daddy Yankee je tvorac reggaeton žanra i nosi ime King Of Reggaeton, te je vlasnik 82 najveće glazbene nagrade. Ugledni CNN ga je 2009. okrunio titulom Most Influential Hispanic Artist, a magazin TIME ga svrstava među 100 najutjecajnijih osoba na planeti. Najslušaniji je izvođač ikada na Spotify streaming platformi, a njegova suradnja na hit singlu Despacito s Luis Fonsijem je najgledaniji video u povijesti Youtube-a sa preko milijardu pogleda. Domaća publika ga najviše pamti po zaraznom klupskom hitu Gasolina s kojim je lansirao reggaeton žanr u orbitu. Sve njegove koncertne arenske i stadionske turneje rasprodane su mjesecima unaprijed, a nastup na Isla Loca Festivalu biti će njegov jedini boutique nastup u 2020 godini. Potvrdu reggaeton pravcu kao trenutno najpopularnijem žanru na svijetu ponajviše govori nedavni show na SuperBowlu koji su predvodili sve redom latino - reggaeton izvođači i njegove kolege J Balvin, Bad Bunny, J.Lo i Shakira. Isla Loca Festival će uz Daddy Yankeeija ugostiti i popularnu latino pjevačicu Natti Natashu, koja s Daddy Yankeeijem iza sebe ima super uspješnu suradnju na hit singlu Otra Cosa. Natti broji mnogobrojne suradnje s velikanima reggaeton žanra od kojih izdvajamo Bad Bunny, Becky G i Ozuna. Zvjezdani line up prvog izdanja Isla Loce dodatno će osvježiti nastupi internacionalnih vladara plesnih klupskih I festivalskih podija, partnera festivala iz Španjolske, Njemačke, Nizozemske, Italije, Velike Britanije, Kanarskih otoka i Amerike.

Ulaznice za ovaj ljetni trodnevni spektakl dostupne su po cijeni od samo 40 eur za domaću publiku. N.Vek.

Narcisa Vekić
Možda ste propustili...

PRIKAZIVANJE HVALJENE HRT-OVE SERIJE OČEKUJE SE NA JESEN

Počelo snimanje druge sezone “Dnevnika velikog Perice”

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata

PREMIJERNO PRIKAZIVANJE NA HTV1 POČINJE OD 15. TRAVNJA

Nova meksička serija “Senjorita ‘89”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

RAZGOVOR: TOMISLAV MARIĆ - TOMA

Nekad treba izići iz zone komfora da bi se pomaknule neke osobne granice

2

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

3

NA NOVOJ TV SVE JE SPREMNO ZA PRAĆENJE IZBORNOG DANA

Bogat program i prva procjena rezultata