Tehno
MOJ A1 APLIKACIJA

Nagrada za najbolji dizajn
Objavljeno 14. veljače, 2020.
A1 Hrvatska osvojila je za Moj A1 nagradu za najbolje dizajniranu aplikaciju na međunarodnom web-natjecanju Best Mobile App Awards 2019. Ova platforma, pokrenuta 2012. godine u cilju da se na jednome mjestu predstave najbolje mobilne aplikacije na tržištu, nagrade dodjeljuje u nekoliko kategorija, a u procesu odabira sudjeluju neki od najboljih developera i UX dizajnera.

U odabiru najboljeg dizajna u okviru Best Mobile App Awards ocjenjuje se atraktivnost i kreativnost kao i korisnost, intuitivnost, interaktivnost i praktičnost u uporabi aplikacije. Upravo to prepoznao je Best Mobile App Awards žiri u Moj A1 aplikaciji koja pomaže korisnicima da prate stanje svoje potrošnje, status svojih zahtjeva ili narudžbi, plaćaju račune, dopunjuju tarife, kupuju dodatne podatkovne opcije i bonove, dijele višak MB s onima kojima trebaju, a u slučaju poteškoća s fiksnom uslugom mogu se obratiti Digitalnom tehničaru.

Globalne kompanije iz različitih industrija doista visoko dižu ljestvicu u području digitalnog korisničkog iskustva i dizajna, a mi se trudimo pravovremeno popratiti svjetske standarde. Dio naše strategije je digital first pristup, što znači da sve što razvijamo u području podrške, prodaje i marketinga treba biti dostupno na našim digitalnim kanalima. Koristimo tehnologiju na način da sve interakcije koje korisnici imaju s A1 učinimo bržima i jednostavnijima. Kroz aplikaciju Moj A1 želimo graditi odnos s našim korisnicima i trudimo se odgovoriti na njihove potrebe u trenutku kada im to doista i treba, izjavila je Ana Burica, Digital Customer Experience Manager u A1 Hrvatska.

Za osvježeni dizajn i znatno poboljšane performanse nove verzije Moj A1 aplikacije ponovno je zaslužan uhodani developerski tim A1 Hrvatske i tvrtke Infinum koji na aplikaciji surađuje od 2011. M.R.

Ocjenjuje se kreativnost, kao i korisnost, intuitivnost, interaktivnost i praktičnost u uporabi aplikacije
Najčitanije iz rubrike