Regija
UPRAVA I ČLANOVI DVD-A STIPANOVCI IMAJU RAZLOGA ZA PONOS

Čak 3 ekipe, od toga dvije ženske, ići će na državno natjecanje
Objavljeno 12. veljače, 2020.
STIPANOVCI - Dobrovoljno vatrogasno društvo Stipanovci održalo je redovnu izvještajnu skupštinu. U osvrtu na 2019., koju je ocijenio uspješnom, predsjednik DVD-a Vlatko Gašić zadovoljno je ustvrdio da su stipanovački vatrogasci u protekloj godini nastupili na osam različitih vatrogasnih natjecanja s 21 ekipom.

- Tri seniorske ekipe, dvije ženske i jedna muška ostvarile su pravo odlaska na državno natjecanje ove godine u Varaždinu - rekao je Gašić i naglasio kako je to jedini DVD na području županije koji će imati tri predstavnika na državnom natjecanju. Kako je istaknuto, Društvo je u prošloj godini osvojilo 19 pehara, tako ima ukupno 300 pehara od početka rada, a što je pokazatelj da selo s nešto manje od 400 stanovnika i sa 100-tinjak članova jako dobro funkcionira i radi. DVD Stipanovci u protekloj godini imao je samo tri požarne intervencije na otvorenom prostoru. Predsjednik DVD-a Stipanovci Vlatko Gašić podsjetio je da navalno vozilo ima 40 godina i da jedva prolazi tehnički pregled.

Načelnik općine Podgorač Goran Đanić zahvalio je vatrogascima na pomoći koju pružaju građanima i zajednici, te obećao daljnju potporu, pogotovo kod nabave navalnog vozila, a koja će biti realizirana u 2021. godini.

Sjednici su nazočili vatrogasci 17 susjednih i prijateljskih društava s područja Vatrogasne zajednice Našice i okolice. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike