Osijek
DANI OTVORENIH VRATA FITNESS-CANTARA

Vježbajte, učinite dobro za zdravlje!
Objavljeno 13. veljače, 2020.
Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve“ Osijek, u suradnji s fitness-centrima grada Osijeka, i ove godine organizira Dane otvorenih vrata fitness-centara. Održavat će se od ponedjeljka, 17. veljače, do nedjelje, 23. veljače. Građani će moći besplatno posjetiti gotovo 30 fitness-centara u Osijeku. Ova se aktivnost organizira u sklopu projekta "Zdravko je krenuo", čiji je osnovni cilj poticati građane na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom. Projekt je namijenjen svim dobnim skupinama, odnosno svim građanima, neovisno o njihovoj tjelesnoj kondiciji i za sve je sudionike potpuno besplatan.


Popis svih fitness-centara koji sudjeluju u ovome projektu moguće je pronaći OVDJE. Pozivaju se svi građani koji imaju želju posjetiti određeni fitness-centar i provjeriti što imaju u svojoj ponudi da iskoriste ovih tjedan dana i učine nešto dobro za svoje zdravlje. Dovoljno je samo kontaktirati fitness-centar koji žele posjetiti i provjeriti u kojim terminima mogu doći i sudjelovati u besplatnim treninzima. Ponuda treninga različita je od fitness-centra do fitness-centra. Svi detalji vezani uz ovu aktivnost te uz projekt "Zdravko je krenuo" dostupni su na Facebooku i Instagram profilu @sportzasveosijek.

Po dolasku u fitness-centar građani će se upisati u evidencijsku listu, na temelju čega će steći pravo na “Zdravkovu” člansku iskaznicu i naljepnicu za sudjelovanje u ovoj aktivnosti. Građani koji budu željeli skupljati naljepnice, naljepnicu za Dane otvorenih vrata fitness-centara moći će preuzeti po završetku aktivnosti u sjedištu Saveza na adresi Istarska 1, Osijek (Srednjoškolsko igralište). Svakog mjeseca održava se jedna aktivnost u sklopu projekta "Zdravko je krenuo", a svi građani koji skupe šest naljepnica u godini sudjeluju u završnom izvlačenju u kojemu "Zdravko" vrti svoj sportski bubanj i proglašava dobitnike brojnih sportskih nagrada, poput paketa ulaznica za bazene, ulaznica za nogometne utakmice, članarina u fitness-centrima i sportskim klubovima, sportske opreme i mnoštva drugih, doznajemo od Davida Ivančića, asistenta na projektu "Zdravko je krenuo". I.R.G.
Možda ste propustili...

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

KAD TI GLUTEN ZAGORČAVA ŽIVOT

Osam od deset oboljelih ne zna da ima celijakiju

GRAD OSIJEK I HRVATSKO NARODNO KAZALIŠTE U OSIJEKU

Zajedno u obnovi zgrade HNK-a

Najčitanije iz rubrike