Mozaik
ŽUPANIJSKI IZBOR ZA MISS HRVATSKE

Karla Zadro postala nova Miss Zagrebačke županije
Objavljeno 12. veljače, 2020.
Titulu prve pratilje ponijela je Bojana Kresaj iz Preseke, a lentu druge pratilje ponijela Leonarda Novosel iz Vrbovca

U ugodnom ambijentu hotela ‘‘Bunčić‘‘ u Vrbovcu održan je prvi županijski izbor za Miss Hrvatske 2020., a čast da probije led ove godine dobila je Zagrebačka županija.

Za laskavu titulu najljepše natjecale su se: Bojana Kresaj, Klara Grmuša, Antonija Kos, Paula Blaškič, Leonarda Novosel, Mia Miškulin, Marija Magdalena Buntak, Karla Zadro i Manuela Valdec. Karla Zadro iz Dugog Sela nova je Miss Zagrebačke županije, titulu prve pratilje ponijela je Bojana Kresaj iz Preseke, dok je lentu druge pratilje ponijela Leonarda Novosel iz Vrbovca. Tijaru je pobjednici predala bivša Miss Zagrebačke županije Vrbovčanka Sara Siladji.

- U vrijeme kada sam se aktivno bavila plesom često sam putovala i natjecala se na europskim i svjetskim prvenstvima. Nakon što sam se prestala baviti plesom falio mi je dašak adrenalina te sam se odlučila prijaviti na izbor za miss. Djevojke su bile izrazito pozitivne i prijateljski raspoložene te nije bilo ljubomore. Sve smo si na prvu kliknule i znam da sam stekla nova poznanstva. Učenica sam trećeg razreda opće gimnazije. Odlična sam učenica, a najviše interesa imam za strane jezike. Izrazito sam natjecateljskog duha tako da jedva čekam finalni izbor i nova iskustva. Naravno da bih voljela postati nova Miss Hrvatske i svakako bih bila ponosna da dobijem priliku predstavljati svoju zemlju na svjetskom natjecanju - rekla je Karla Zadro, nova Miss Zagrebačke županije.

Natjecateljice su pozornicom prošetale u odjeći trgovine Ayni te kombinacijama modne dizajnerice Natalije Smogor i Jelene Holec, za frizure se pobrinuo Frizerski salon ‘‘Kornelija‘‘, a za šminku Profokus. Uz prekrasne djevojke i zanimljive kolekcije domaćih dizajnera cijeli je događaj bio pravi melem za oči, a program je vodila Uršula Tolj.

- Ako je suditi prema prvom županijskom izboru očekuje nas ove godine mnogo lijepih djevojaka koje će se natjecati za ulazak u finalni izbor za Miss Hrvatske. Svake godine sve je više djevojaka koje žele doći na izbor ljepote, jer je to više od samog izbora, a i zbog toga što se tu steknu nova prijateljstva. Sljedeći županijski izbor je za Sisačko-moslavačku županiju, termin izbora odredit ćemo naknadno. Jedino što znamo je da je izbor za Miss Vukovarsko-srijemske županije 4. travnja, u Vukovaru. Ovim putem pozivamo sve djevojke u svojim županijama da se prijave na www.miss.hr i tako budu dio najljepše modne priče - rekla je Maja Vračarić, direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

U kulturno-umjetničkom programu nastupili su: Kiki Rahimovski, ženski vokalni sastav ‘’Lera’’ te Marko Antolković, koji je do suza ganuo publiku kad je izvodio hit “Barcelona”. U prosudbenom povjerenstvu raznježio se te zaplakao i Ivica Skoko kojem je bilo teško suzdržati se na tako emotivnu izvedbu mladog glazbenika.

Mario Kokaj
PROSUDBENO POVJERENSTVO U SASTAVU...
Najljepšu djevojku odabralo je prosudbeno povjerenstvo kojeg su činili direktorica Turističke zajednice Zagrebačke županije Ivana Alilović, direktorica Turističke zajednice Grada Vrbovca Jasna Benedik, zamjenik gradonačelnika Vrbovca Robert Đuranec, gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian, aktualna Miss Hrvatske Katarina Mamić, dizajneri Ivica Skoko i Zoran Aragović te Maja Vračarić, direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.
Maja Vračarić

direktorica direkcije Miss Hrvatske

Jedino što znamo je to da je izbor za Miss Vukovarsko-srijemske župnije 4. travnja, u Vukovaru. Ovim putem pozivamo sve djevojke u svojim županijama da se prijave na www.miss.hr i tako budu dio najljepše modne priče.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana