Sport
CIBALIJAŠI SE PRIPREMAJU ZA NASTAVAK DRUGE HNL

Kraj Bosuta plejada poznatih igrača, Tomić je zadovoljan
Objavljeno 8. veljače, 2020.

Završava se i četvrti tjedan zimskih priprema nogometaša Cibalije uoči nastavka prvenstva Druge HNL. U protekla četiri tjedna "cibalijaši" su odigrali i četiri pripremne utakmice u kojima rezultati nisu bili dobri. Jednu su dobili, jednu odigrali neriješeno te dvije izgubili. No rezultati u pripremnim utakmicama su manje važni, puno je važnije kako momčad izgleda.

Trener Petar Tomić kaže kako je zadovoljan.

- Nemam se razloga žaliti, doista sam zadovoljna kako dečki rade, vrijeme nas je poslužilo i treninzi idu prema planu. Doduše, malo su naši tereni teški, ali u ovoj fazi priprema ni to nije problem, bit će većih teškoća poslije kada krene uigravanje. Mislim da ćemo, što se tiče fizičke spreme, biti potpuno spremni za nastavak prvenstva u kojem nas očekuje grčevita borba za očuvanje drugoligaškog statusa - kaže Tomić.

U odnosu prema jesenskom dijelu sezone Cibalia će u proljeće ući u bitno izmijenjenom i jačem sastavu. U klub su stigli Ivan Zgrablić, Ivan Baraban, Filip Žderić, Tomislav Čuljak, a od prije nekoliko dana i vratari Ivan Tirić te Borna Žitnjak. Na ulaznim vratima je i Renato Kelić, koji bi možda mogao odigrati ovu polusezonu u nebesko-plavom dresu kako bi i on pomogao očuvanju mjesta u Drugoj HNL.

- Kada je u pitanju Kelić, znat ćemo za dva-tri dana ostaje li kod nas ovu polusezonu ili nas napušta uoči proljeća. Iznimno sam zadovoljan što su se neki naši bivši igrači vratili, to je veliko za klub. Sad nam predstoji da se dobro uigramo do starta proljetnog nastavka i utakmice s Dubravom.

Do početka drugog dijela sezone ostalo je još dva tjedna, a Cibalia u planu ima odigrati još tri ili četiri pripremne utakmice. Dobro će poslužiti da Tomić dotjera neke stvari.

- Dva tjedna, koliko nam je ostalo do nastavka prvenstva, sasvim će biti dovoljno da se dobro uigramo i spremni dočekamo prvu utakmicu - zaključio je strateg Vinkovčana Petar Tomić.

Danas (subota) nogometaši Cibalije imaju novi test, putuju u Mađarsku, gdje će u Pečuhu odigrati prijateljski dvoboj s domaćim PMFC-om. Utakmica je na rasporedu u 12 sati, a Tomić će u Mađarsku voditi sve raspoložive igrače. A. Grgić
Petar Tomić

trener Cibalije

Iznimno sam zadovoljan što su se neki naši bivši igrači vratili, to je veliko za klub
Možda ste propustili...

PRVA ŽNL OSJEČKO BARANJSKA

Šestica u Osijeku i Donjoj Motičini

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

Najčitanije iz rubrike