Osijek
SUSRET UGODE

Gostuje Katica Ileš
Objavljeno 8. veljače, 2020.
U subotu, 8. veljače 2020., s početkom u 12 sati održat će se osamnaesti Susret ugode u organizaciji Udruge za poljepšanje grada "Moj Osijek" i Muzeja Slavonije, u velikoj dvorani Muzeja Slavonije na prvom katu zgrade na Trgu Svetog Trojstva 6.


Taj jedinstveni događaj u Hrvatskoj započet je prema zamisli pokojnog prof. dr. sc. Antuna Pintarića i u izvedbi Udruge "Festina lente", kojom je predsjedao, još 2002. godine, a naša je udruga 2017. nastavila tu lijepu tradiciju gradskih neobveznih susreta te je u ovih osamnaest godina održavanja ugošćeno dvjestotinjak gostiju koji su svojim radom i djelom zadužili naš grad, ali i državu.


Gošća će biti cijenjena i proslavljena sportašica našega grada i države, bivša rukometašica RK Osijek Katica Ileš, koja je prva osječka olimpijka, jer je u sastavu reprezentacije bivše države na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. igrala u finalu i osvojila srebrnu medalju, a i jedina je osječka dobitnica hrvatske državne nagrade za zasluge u sportu "Franjo Bučar" za životno djelo.
"Mnoštvo je još zanimljivosti u životu i radu te istaknute sportašice, mnoge anegdote i neznane nam pojedinosti iz života Katice Ileš, pa smo uvjereni da će svim dobrodošlim posjetiteljima svojim gostovanjem ugoditi početak subotnjeg popodneva", ističu organizatori Susreta ugode. E. Nenadić
Možda ste propustili...

O ČEMU ĆE ODLUČIVATI GRADSKO VIJEĆE

Osječkim malim poduzetnicima 1000 kuna jednokratno

ODLUKA ELEKTROMODULA

Od 1. travnja naplata parkiranja

VATROGASNE AUTOLJESTVE IZ OSIJEKA NA SANIRANJU POSLJEDICA POTRESA

Čeman: Zvonarić u Zagrebu ostaje barem sedam dana, ostali čuvaju Osječane

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

PONOVNO SE PLAĆA PROVIZIJA!

Osječani uzalud čekali da plate račune bez naknade

2

NOVI ZAKUPAC NEKADAŠNJEG “MUZEJA OKUSA”

Faktor X unosi u Paviljon sadržaj za djecu i obitelj

3

NA DRAVSKIM GRADILIŠTIMA (G)RADI SE I U ERI KORONE

Dok smo razdvojeni, građevinci spajaju Donji i Gornji grad